Grăuntele de Lumină 2023!

Dragilor, luna martie este pentru noi luna mamelor, a pruncilor și a VIEȚII! Dincolo de bucuria revenirii primăverii, este o lună care ne oferă bucurii dintre cele mai adevărate!

În primul rând, prin adâncirea sufletească în Postul cel Mare, ce ne pregătește pentru Învierea Domnului Hristos, mai apoi prin revărsare de lumină și culoare primăvăratecă și nu în ultimul rând, prin omagierea mamelor noastre dragi, pe sacrificiul cărora se ține întregul univers.

În căutarea luminii de la Domnul Hristos, de la soare și din ochii mamelor noastre, ar trebui să ne regăsim cu toții, fiecare suflet mai mare sau mai mic, de la copil la bătrân. Iar misiunea mea, ca preot în cea mai mare Maternitate din România, tocmai această înseamnă: să aducem lumină în sufletele înnegurate de durere, de lipsuri, de foame ori de frig.

Casele Vieții, Casele Mamei, Internatele C.E.D.C., Marea Vieții, Drumul Speranței, Lemnul Vieții și mai nou, „Veronica” ne oferă zilnic șansa de a deveni mai buni, dăruind iubire, speranță și lumină miilor de familii greu încercate de sărăcie.

Cu 6 șantiere pe cap, cu 100 de copii zilnic la masă și cu zeci de telefoane la care suntem implorați să intervenim trebuie să recunoaștem că reușim din ce în ce mai greu să facem fașă la atâtea și atâtea provocări, dar niciodată nu ne vom gândi să renunțăm la a dărui lumină celor 10.233 de copii. Aceștia au mare nevoie de ajutor pentru ca și în acest an, de Paște, să primească hăinuțe noi, frumoase, încălțăminte de calitate, alimente sănătoase și pachet cu produse de curățenie și igienă de calitate.

Vă cer, așadar, în numele mult milostivului Dumnezeu, să vă alăturați în ceata îngerilor păzitori pentru cei 10.233 de copii, oferind, pentru 300 de lei, nu numai un pachețel cu toate cele pentru copilașii noștri dragi, dar și dăruind din BUCURIA de a fi alături de cei mai neajutorați și mai firavi membri ai societății.

DĂRUIM LUMINĂ?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

2 comentarii la „Grăuntele de Lumină 2023!”

Adaugă un comentariu