TRIMITETI EMAIL LA pr.dandamaschin@yahoo.com
SUNATI ACUM 0744.798.610
DONEAZĂ

Aceasta Campanie s-a incheiat. Nu se mai pot face donatii.

GRĂUNTELE DE MUȘTAR – 2017!

Sorry there has been a problem with your feed.
Proiect de tradiţie, “Grăuntele de Muştar” aflat anul acesta la a X-a ediţie, dă startul oficial la maratonul faptelor bune!
Suntem puşi pe fapte mari şi ne dorim să depăşim obiectivul de anul trecut. Sprijinum 1.000 de copii  pentru a începe fericiţi noul an scolar şi oferim un număr de 30 de burse  pentru studiu în  valoare de 250 RON fiecare. Campania se desfăşoară în perioada 20 iulie – 10 septembrie a.c. Aşadar dăm startul oficial! Ni te alături?
Desigur, veti spune,  ca preotul Dan Damaschin de la Iaşi iar nu are ce face şi ne cere  bani pe internet.  Adevărul este că ne plictisim de moarte vara aceasta, mai ales că fierul şi cimentul de  la “Casa Ileana” nu vor fi mâine, dis-de-diminineaţă la Buzduc şi ratăm la firul ierbii un meci de vineri, cu 25 de metri cubi de beton.
De fapt, nu-l ratăm deloc, ci îl reportăm pentru sâmbată dimineaţa, pe la ora 6:00, aşa ca să-l vadă în direct şi fraţii de peste Atlantic. Cum ne–au rămas  libere vreo treizeci şi ceva de ceasuri, iar  în concediu “oamenii îşi fac de cap”, zic si eu ca cea mai tare petrecere ar fi sa ne întrecem la … înmulţit “Grăuntele de Muştar”. Cum e petrecerea aceasta? Simplu! Două, trei fraze şi … start joc!
Aşadar, sosirea va fi în perioada 1-10 SEPTEMBRIE, 1 pentru CAMPIONI  şi pe … 10 pentru CODAŞI.
I. Aşa cum v-aţi obijnuit deja,  ve-ţi regăsi un tabel cu ,,Grăuntele de Muştar” – copiii ce trebuiesc pregătiţi de scoală pentru septembrie 2017. În total vor fi circa 1.000 şi ceva. Printre betoane, slujbe şi postări, am reusit sa culegem în tabele doar vreo 600. Repejor vine şi restul. Alegeti un copil din listă, fie în ordine sau la întâmplare. Cum faceti asta? Lăsaţi un comentariu la postarea de pe facebook sau un mesaj privat, iar noi vă trecem în dreptul copilului ales şi … v-aţi calificat în turul al-II-lea.
 
 II. De ce aţi ales copilul? Ca să-l îmbracaţi, desigur. Pentru asta, renuntaţi la a cumpăra suveniruri din vacanţă, puneţi în batistă sau în ciorap 205 lei (că aşa e tradiţia), 50 Euro, Dolari sau Lire, şi efectuaţi o tranzacţie rapidă în conturile Asociatiei Glasul Vieţii. Ca să nu ne mai întrebati unde se gasesc, va spunem ca ele sunt la bancă, dar vi le scriem şi jos, înainte de listă. Stim ca 50 de Lire bat 205 lei, dar ma gandesc şi eu că, după ce cumpăram cele necesare, mai ramane poate şi de un litru de motorină de la basarabeni, şi chiar de un covrig pentru voluntari. Să nu fie cu suparare!
III. Cu siguranţă, sunt mulţi oameni dragi, care, în vacanţe au dat mulţi bani pe suveniruri excentrice pentru copiii lor. Chestii diverse: pantofi sport, treeniguri, şosete, veste, toate de firmă. Chiar dacă le-au purtat o dată şi au remarcat că sunt din colectia 2016, le trimiteti la noi şi găsim pentru un copil, pe care tot din lista l-aţi ales, cu mărimile copilului dumneavoastră. Dar sa fie faine! Daca nu, le bag în beton la “Casa Ileana”.
 
 IV. Când lista se înroseste, fie cu bani, fie cu colete, dăm şi noi telefoane si comenzi pe la amici cu fabrici mici, care fac tot astfel de produse, doar ca Adidas, Puma, Nike sau Converse le pun etichetele la intrare in spatiul Schengen şi uite asa se pune în mişcare o armată de oameni, asta aşa, pe la jumătatea lunii august, nu  mai tarziu!
 
 V. Dacă la 1 septembrie avem toti banii necesari în cont pentru proiectul “Grăuntele de Muştar” şi toate pachetele la magazine, nu ne rămâne decât să mai cumpărăm ghiozdănele şi rechizitele necesare, mai completăm cu ce mai primim de ,,bogdaproste” (pastă de dinti, periuţe, săpunuri, şampoane, şosete), să le punem pe căprării, ca nu mai tarziu de 10 septembrie, toţi copilaşii să fie bucuroaşi că pot merge la şcoală ca să se facă OAMENI MARI!
 
 Pentru anul şcolar trecut am sprijinit  un număr de 700 de elevi pentru a începe cu dreptul anul şcolar şi am oferit un număr de 12 burse pentru tinerii din familiile defavorizate cu reyultate excelente la studiu. Fii un grăunte de mutar care ce poate face viaţa mai bună acestor copii care au nevoie de noi pentru a ajunge OAMENI MARI.
 
 

 START JOC PRIETENI SI DOAMNE AJUTĂ!
ASOCIATIA ,,GLASUL VIETII”
BANCA TRANSILVANIA
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
COD SWIFT BTRLRO 22
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com
MoneyGram, Western Union, RIA – Damaschin Ana
Coletele pot fi trimise pe adresa:
Biserica Maternitatii Cuza-Voda Iasi, Str. Cuza-Voda, Nr. 34
Lista de unde va puteti alege un copil o gasiti aici!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/173AolY2zOHKmEym6ezHBCzjbBM7dMrhm-RmzZjKfSe4/edit?usp=sharingComentarii prin Facebook:

Introduceți suma de donat

Donează

ULTIMII DONATORI

Anonim Donat €20,00
Anonim Donat €100,00

Donatie Hutanu Roxana -8 ani (martie si aprilie)

Anonim Donat €60,00

Donatie pentru Roxana Hutanu - 8 ani

Anonim Donat €50,00

Donatie luna noiembrie pentru Hutanu Roxana 8 ani.

Anonim Donat €100,00

Donatie pentru Hutanu Roxana 8 ani (luna septembrie si octombrie)

Anonim Donat €2,00

PontStraat 41

Anonim Donat €2,00

PontStraat 41

Diana Savin Donat €50,00
emil oancea Donat €20,00

donatie pentru Vasilica-pozitia 467 din lista dumneavoastra!

Anonim Donat €50,00

Donatie pentru Roxana Hutanu 8 ani

Anonim Donat €100,00
Anonim Donat €2,00
Diana Savin Donat €25,00

Mult succes!

Anonim Donat €5,00
DISTRIBUIE

ADAUGĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ține pasul cu noi

Trece adresa ta de e-mail și numele pentru a fi printre destinatarii scrisorilor noastre

Inline
Inline