CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

GRĂUNTELE DE MUȘTAR 2020, MERGEM MAI DEPARTE?

10%
GRĂUNTELE DE MUȘTAR 2020
MERGEM MAI DEPARTE?
Ce bucurie mai mare decât să vezi un copil drag, cum își întinde aripile și-și ia zborul?!
Petronela este unul din mulții noștri bursieri care, din toamna aceasta, fără a-și abandona pasiunea de dascăl, și-a propus să schimbe lumea, în calitate de viitor magistrat.
Bucuria de a o vedea pe Petro în amfiteatrele uneia dintre cele mai prestigioase facultăți din țară este, până la urmă, bucuria și meritul dumneavoastră, al tuturor ce ne sunteți aproape, de atâta timp. Dumnezeu ne e martor și întreg Facebook-ul la câte sacrificii s-au făcut ca ea și mai toți bursierii noștri să ajungă la un asemenea nivel!
Departe de centrul universului moldav, Daria, un pui de om de 4 ani, privește la dealurile ce-i îngrădesc orizontul sătucului ei și se visează deja “ca doamna”. În câteva săptămâni și de ceva timp încoace, o spunem spre slava lui Dumnezeu, nu spre a ne lăuda, am reușit să îi împlinim câteva vise. Are deja lăpticul ei, direct de la văcuța Florica, i-am rezervat o vacanță la apa cea multă, iar alături de ceilalți 7 frați, în frunte cu Vasilică, o vom muta în “palatul” ei tricolor.
Cu alte cuvinte, micuța noastră Daria face primii pași peste dealuri, către un orizont nemărginit și visează să zboare.
Știm că urmează o toamnă cu multe provocări și incertitudini dar, privind la ochii Dariei și ai Petronelei, îl vedem pe Dumnezeu, care ne alungă orice teamă cu a Sa rază de speranță.
Dacă te gândești bine, în mult prea lunga noastră listă, am semănat nu doar 7000 de grăunțe de muștar, ci 7000 de vise, toate ca ale Dariei.
Chiar dacă nu va fi deloc ușor, ce spuneți…
MERGEM MAI DEPARTE?
1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că asa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea “PENTRU UN ZÂMBET SAU O ÎMBRĂȚIȘARE”.
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, croim de toate – hăinuțe (încălțări, ciorăpei, pantaloni, bluziță, vestă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pasta de dinți, detergent) și adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?
AICI AVEȚI LISTA!!!!!
Cum puteți dona?
1.Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin Paypal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
5. Pentru Western Union, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin Moneygram și Revolut!


Comentarii prin Facebook:

Enter custom donation amount

Donează

LATEST DONORS

Anonymous Donated €50,00
Daniel Bulancia Donated €60,00

Augsburgerstrasse 5 1/2 Hiebelerstrasse 20

Anonymous Donated €42,00

Lumina

Anonymous Donated €10,00
Anonymous Donated €33,00

Lumina

Anonymous Donated €10,00
Cristina Ioan Vieru Iftimoaia Donated €100,00
Anonymous Donated €10,00
ADRIAN VASILE Donated €7,00
Anonymous Donated €27,00

Lumina

Dobrita Cristina Donated €11,00
Catalina Rata Donated €50,00

Doamne ajuta la toată lumea! Craciun fericit!

Anonymous Donated €55,00

Pentru inca un copil. Prietenul meu, care e francez, a fost sensibilizat de campania dvs. Astfel ca, de Craciun, am decis ca ceea ce ar fi fost cadourile noastre, intre noi doi, sa fie trimis pentru copilasi. Multumesc pentru ceea ce faceti.

Mihai Donated €50,00
Gabriel Donated €10,00
Anonymous Donated €100,00

Dar din dar se face rai!

calin carpineanu Donated €200,00
Gabriela Donated €10,00
Anonymous Donated €15,00

Buna ziua Am vrut de Craciun sa va trimit 50 de euro insa am avut o luna grea, mi-am pierdut locul de munca din cauza COVID si am avut mai multe probleme de sanatate in familie. Cu dragoste va trimit cat pot si eu sper sa va ajute si la anul sa pot mai mult. Va urmaresc de multa vreme si va admir munca depusa. Sunt catolica dar cred ca purtam in suflet si in inima acelasi Domn Iisus Cristos. Va urez un Craciun fericit.

Anonymous Donated €50,00

Doamne ajuta

SHARING IS CARING
Doneaza acum

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline