SEBASTIAN, PRINȚUL CUTEZĂTOR

Dăruiește, distribuie și ajută-ne să ajungem la cei ce vor să ne ajute!
GRĂUNTELE DE LUMINĂ 2024

…9.417 DIN CEI 10.233 DE COPII SĂRMANI ORI ORFANI AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU PENTRU A PRIMI LUMINĂ!

Poveștile continuă, iar o nouă filă din volumul „Grăuntele de lumină” se așterne astăzi.
Cum basmele cu prințeșe nu s-ar scrie dacă nu s-ar găsi prinți curajoși care să le sară în ajutor, de această dată ne oprim în calea unui prinț viteaz și încrezător în propriile forțe – Sebastian. Poate că vârsta spune prea puțin despre curajul care renaște din inima sa pură.
Sebastian are doar 6 ani, dar duce lupte nebănuite, cu care puțini copii se confruntă. El este cel mai mic dintre cei 7 copii ai mamei Ana-Maria, dar este și cel mai mămos, fiind sprijin pentru a sa mamă, care singură se chinuie zi de zi să le ofere o masa caldă și să-i educe frumos și armonios, să le dea o educație de care ea însăși nu a avut parte.
Vă puteți închipui cât de greu îi este unei mame să hrănească și să îmbrace 7 copii?
Într-adevăr, putem spune că este o mamă eroină!
Pe Ana-Maria o știm de mult. Acum mai bine de 6 ani o veste cruntă a adus nori negri asupra întregii familii: un cancer pulmonar a îngenunchiat-o în fața lui Dumnezeu, iar copiii au fost martorii acestei suferințe. Intervenindu-se la timp, mama a fost operată în regim de urgență. După zile lungi de durere, a revenit acasă pentru a se îngriji de dragii ei copilași. Sebastian a devenit raza de speranță din ochii mamei și alinarea sa. Merge la grădiniță zi de zi, cu zâmbetul pe buze și așteaptă cu nerăbdare să ajungă curând la școală. Atât el, cât și frățiorii se străduiesc să învețe bine și să-i poată răsplăti mamei toată grija pe care au primit-o în fiecare clipă de neputință.
Până de curând, întreaga familie locuia în casa bătrânească în care rămăsese mama, în condiții precare și vitrege dezvoltării celor 7 copii. Pentru că nu există clipă din zi în care să nu veghem asupra mamelor și copiilor sărmani, nu puteam sta nici acum cu mâinile în sân și cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, am pus mână de la mână și ne-am apucat de treabă, pentru ca Sebastian și ai lui frați să aibă o casă în care să se simtă cu adevărat „acasă” și să-i readucă zâmbetul pe chip mamei lipsite de speranță. Lucrările sunt în toi, dar avem nevoie de ajutor pentru a le putea finaliza. Din păcate, însă, mama nu s-a vindecat întru totul, iar durerile par să fie necruțătoare cu trupul acesteia, împiedicând-o să-și ducă treburile casnice la bun sfârșit. Cei 7 copii privesc neputincioși în ochii mamei, dar și cu apreciere pentru puterea de care dă dovadă, dedicându-se cu totul creșterii lor.
Sebastian speră că o va putea salva pe mama sa din ghearele monstrului necruțător, care-i rănește trupul și că vor locui fericiți cu toții în noua casă, cu care Dumnezeu i-a binecuvântat, însă totodată, știe că șansele de reușită ar crește dacă în această luptă li s-ar alătura cavaleri bravi, cu inimă bună.
Surle și trâmbițe anunță sosirea celor mai mărinimoși cavaleri, care se alătură luptei pentru viață!
Pentru că în fiecare basm binele iese mereu învingător, haideți să ne unim în fapte bune, pentru ca binele să primeze și de această data!
Nu uitaţi că în lunga listă a Campaniei „GRĂUNTELE DE LUMINĂ”, alături de Sebastian și cei 6 frățiori ai săi, mai sunt 9.417 de copii, care așteaptă o rază de speranță!

Haideți să Dăruim Lumină!

Mergem mai departe?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu