GÂNDURI DE RECUNOȘTINȚĂ

CU SUFLETUL LA CEI CE IUBESC, GRĂIESC ȘI VESTESC BINELE

Prieteni dragi, știți deja că pe 8 martie, de „Ziua mamei”, a avut loc sfințirea Clinicii Veronica-Centrul medical de caritate pentru mame și copii. A fost un eveniment mult așteptat de toată lumea, la care au luat parte oameni de seamă, iar întreg spitalul s-a umplut de viață. Ușile s-au deschis larg de am poftit oameni cu inimă mare, care au contribuit „gram cu gram” la realizarea acestui unic proiect.
Împreună facem ca visele să devină realitate. Mamele și copiii sărmani, dimpreună cu toți semenii aflați în nevoie, vor primi, în sfârșit, îngrijirea de care au nevoie, ba chiar și o masă caldă sau o vorbă bună. Oamenii nevoiași își vor recâștiga astfel sănătatea, fericirea și demnitatea prin simplul fapt că vor avea dreptul la tratamente și controale de specialiate gratuite oferite cu multă omenie.
Da, am reușit să punem pe picioare acest proiect de suflet, care va rămâne o emblemă a luptei pentru viață, nu numai în orașul nostru, ci și în țară.
Se cade, însă, a mă înclina în fața donatorilor, a tuturor celor care cu multă iubire de aproapele, reușesc să săvârșească cele bineplăcute lui Dumnezeu, fără ajutorul cărora nu am fi reușit ca acest loc minunat- Clinica Veronica, să se transforme într-un colț de Rai, dedicat sălvării de vieți!
Dincolo de toate, strigătele noastre de ajutor nu ar fi avut ecou și nu ar fi ajuns atât de departe, dacă nu ar fi fost alături de noi prietenii minunați și dragi din media. Dăm slavă lui Dumnezeu, pentru că am reușit să aducem aproape oameni din toate colțurile țării și ale lumii, cu ajutorul iubitorilor de fapte bune de la:
-posturile de televiziune: TRINITAS TV, PRO TV, TVR1, TVR INFO, Antena1, Antena 3, Antena Stars TV, Digi24, Prima TV, Kanal D, Euronews Romania, Etno, TVR Iasi, Iasi TV Life, Tele M Iasi, Apollonia TV, Prima News;
-posturile de radio: Radio TRINITAS, Europa FM, Radio ZU, Radio Iaşi, RadioHit Iasi, Viva FM Iasi , Radio Dobrogea, Itsy Bitsy, Impact Fm;
-presa scrisă/online: Doxologia, Agenția de știri Basilica, Ziarul de Iasi, Stirea De Iasi, Curierul de Iasi, Jurnalul de IASI, BZI Iași, Evenimentul, Adevărul, AGERPRES, Mediafax.ro, Esti de la Iasi – Grup Oficial, Esti din Iasi daca…✅, Calea Spre Mântuire – Grup Oficial, ZiareLive.ro, Alo,Iasi, 24Iasi, Revista TIMPUL Medical, 7 IASI, OK!Magazin , Ziarul Lumina, AZnews.ro, WOW Iași, Europa Liberă România, G4Media,R3Media, ActiveNews, MagnaNews.ro, Cotidianul, DCNews, Info IASI, Newsmoldova.ro, Ziare.com, Ortodoxia.RO, Actualitate.org, Medicalmanager.ro, Jurnalul, stiripesurse.ro, ABC Ortodox, 7est.ro, DoctorulZilei, Bugetul.ro.
… Și poate au mai fost mult mai mulți, de Dumnezeu și de o lume întreagă știuți, dar de noi nevăzuți.
Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea mereu vorba, gândul și chipul cel bun!
Mergem mai departe?
DĂRUIM SĂNĂTATE ȘI BUCURIE?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu