Pe 10 martie… ne distrăm și facem fapte bune! Veronica pentru viață!

Cu fiecare zi ce trece, suntem tot mai aproape de momentul mult așteptat – deschiderea Clinica Veronica, Centrul medical de caritate pentru mame și copii. Este o ocazie unică să ne adunăm împreună, într-o atmosferă plină de speranță și dedicare, pentru a marca acest început memorabil ce va aduce lumină și alinare în viețile mamelor și copiilor aflați în nevoie.

Data de 10 martie 2024 este fixată în calendar, iar ora 16:00 este momentul când sala Magnum Ballroom, din cadrul Hotelului Internațional Iași, se va transforma într-un loc plin de bucurie și cântec. Vă așteptăm cu brațele deschise să fim împreună cu prietenii și susținătorii noștri dedicați, toți iubitorii de fapte bune care au contribuit ca minunea Veronica să ia naștere.

Evenimentul ne va aduce în prim-plan personalități remacabile și ne va purta pe acorduri muzicale ale unor artiști consacrați, precum distinsa doamnă Corina Chiriac, una dintre cele mai îndrăgite femei și artiste din România, alături de Elisabeta Turcu Juverdeanu și Carmen Macovei, urmând să ascultăm povești din viața personală și profesională a unor mame de succes, precum Prof. Dr. Carmen Diana Cimpoeșu și Anca Serea OfficialPage.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de donație, deoarece fiecare contribuție aduce o rază de lumină în viețile celor care au nevoie de sprijin. Sărbătorim femeia, dar mai ales MAMA, eroina ce se jertfește pentru a aduce la viață o nouă generație. Biletele se pot găsi fizic la cortul din curtea Catedralei Mitropolitane până pe data de 10 martie, unde voluntarii noștri vă așteaptă cu drag să faceți fapte bune!

Vă așteptăm cu drag și entuziasm să fim împreună, să reafirmăm angajamentul nostru față de această cauză nobilă și să oferim împreună o nouă șansă la viață tuturor copiilor sărmani ori orfani și mamelor greu încercate de sărăcie și boală!

Împreună luptăm pentru viață și pentru o lume mai bună!

Dăruim sănătate și iubire?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu