JURNALUL VIEȚII

Nu ne oprim o clipă din a lucra în slujba Domnului spre ajutorul mamelor și a copiilor.

În fiecare zi primim solicitări nenumărate și dăm piept cu diverse cazuri care ne frâng inimile, dar care ne întăresc speranța și credința că impreună, cu Dumnezeu, putem dărui multă iubire.

Astăzi este o altă zi din multe altele, când ajutăm, dar și vedem roadele faptelor noastre cum prind contur sub ochii noștri.

Este o zi de bucurie pentru noi, pentru cei ce ne stau aproape și care au răspuns chemării noastre de a o ajuta pe Antonia, dar mai ales pentru mama ei, Ionela, care s-a rugat neîncetat pentru ca Antonia să ajungă această zi.

Vă puteți imagina că Antonia acum zâmbește la vederea chipului mamei sale și ochii sunt plini de viață? Acum reușește să privească norii pufoși de pe cer și zăpada imaculată. Prima operație a avut succes, iar părinții au venit să mulțumească pentru ajutorul primit de la Dumnezeu. Antoniei i s-a luminat chipul și noi am simțit că bunătatea și-a atins menirea. Să nu uităm, totuși, că familia mai are 4 copii, care au nevoie de tot sprijinul nostru, alături de Antonia. Am reușit să identificăm și un căruț special pentru această fetiță cu multe nevoi, i-am plătit chiar și un avans. Am înțeles cât de necesar este pentru ea un astfel de echipament atunci când am luat-o în brațe, timp de câteva minute. Brațele mele, spatele și mai ales piciorul lovit în căzătura de ieri au cedat foarte curând… Iar Ionela o ține în brațe tot timpul…

Ziua a continuat cu alte zeci de mame care ne-au trecut pragul și care au adus în fața Domnului, greutățile care le apasă sufletul.

Ana-Maria, în vârstă de 22 ani, mamă a doi copii, unul de 4 ani și celălalt în vârstă de un an, a bătut la ușa bisericii, strigându-și durerea și greutățile cu care se confruntă zi de zi. Bătută și alungată de soțul alcoolic, este lipsită de apărare și se adăpostește pe unde poate. Nu de puține ori are parte și de tratamente neplăcute, care lasă urme. A ajuns în oraș pentru analize și tratament. Fără suma de 250 lei pentru o ecografie la tiroidă, fără banii pentru rețetă, boala poate evolua spre ce este mai rău, iar noi nu mai vrem alți orfani. Știm cu toții problemele din sistemul de sănătate, iar tot mai multe mame se confruntă cu dificultăți cu investigațiile și analizele necompensate, cu obținerea medicației atât de necesare tratării afecțiunilor cu care se confruntă.

Ziua continuă să curgă, iar noi suntem pe poziții pentru a întâmpina binele și pentru a-l oferi mai departe.

De la Spitalul de Copii, o altă mama singură, Alina, în vârstă de 34 de ani, ne cere disperată scutece, haine, mâncare și bani pentru spitalizare. Se face portavocea altor 5 mămicuțe în aceeași situație. Trebuie să mă gândesc că la externare aceste mame cu prunci în brațe vor avea nevoie de transport, tratament și toate cele necesare pentru copiii de acasă. Este dificil să te îngrijești de sine când n-ai niciun ajutor, dar cu atât mai mult când sunt și copiii lângă tine, iar tu ca mamă ești singura lor speranță pentru a răzbi în această lume.

Nu sunt suficiente cuvinte pentru a scrie jurnalul complet al unei singure zile pentru a putea surprinde realitatea crudă.

Sunt tot mai multe cazuri de mame, cele mai multe singure, care se luptă zi de zi pentru ca ai lor copii să aibă ce mânca, să poată merge la școală, să fie curați și, știm cu toții, că nici bolile nu-i cruță pe cei aflați în nevoie.

Avem nevoie de ajutorul vostru cu fiecare clipă ce trece!

HAIDEȚI SĂ DĂRUIM IUBIRE ȘI SPERANȚĂ!

Domnul Iisus Hristos să vă dăruiască bunătăți nepieritoare!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu