AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU PENTRU A DĂRUI SĂNĂTATE, DEMNITATE ȘI IUBIRE!

DĂRUIEȘTE, DISTRIBUIE ȘI AJUTĂ-NE SA AJUNGEM LA CEI CE VOR SĂ AJUTE!

Vi s-a întâmplat vreodată să vă așezați pe un scaun stomatologic și, în loc să tremuri de frică, să – ți vină să sari în sus de bucurie, mai ceva ca un prunc în brațele mamei?

Mie da!

Dragilor, brațele voastre întinse, de data aceasta către mamele înlăcrimate și pruncii sărmani ori orfani pentru a le dărui Clinica Veronica, m-au ajutat enorm să ajungem aici.

Am stabilit un record al bunătății prin faptul că în doar 10 luni de muncă întreaga clădire a primit tot ceea ce are nevoie un spital modern ca locație și amenajare, mai puțin echipamentele medicale, la costuri deloc mici, dar foarte mici în comparație cu marile investiții în sănătate. Am reușit chiar și plata avansului si ratei 1 pentru RMN și CT, totalizând… 750.000 de euro.

Mai avem de achitat ultima rată, costul pentru 3 ecografe și aparatul de radiografie dentară, pentru mobilierul medical și pentru lift, în jur de 1.000.000 de euro.

Pare o sumă uriașă, înspăimântor de mare, dar vreau să vă asigur că în comparație cu miile de vieți care vor fi salvate aici, cu ce munte de bunătate și milă ne-a daruit nouă Domnul Iisus Hristos, este cu adevărat o mare binecuvântare să poți dărui din multul sau puținul tău pentru cei sărmani și îndurerați de boală.

Cu Dumnezeu, împreună, putem dărui câte un gram de sănătate pentru a transforma CLINICA VERONICA într-un munte de iubire!

Fiecare dintre noi poate contribui la vindecarea semenilor noștri!

Haideți să DĂRUIM IUBIRE ȘI SĂNĂTATE!

Adaugă un comentariu