BURSELE GRĂUNTELE DE IUBIRE 2023!

Scrisoare către Dumnezeu și omul bun!

Cu Dumnezeu împreună facem OAMENI MARI!

Dragii mei, răsfoiesc de ceva vreme binecunoscuta LISTĂ cu cei 10.233 de copii, lângă care s-a alăturat în ultimele zile o uriașă desagă de scrisori adunate cu multă grijă de voluntarii noștri de prin cătunele cele mai îndepărtate și uitate de lume.

Pentru că mai sunt din acest moment doar 48 de zile până la venirea Pruncului Iisus în inimile și în casele noastre, încerc să-mi imaginez, nu fără emoții, câteva din scenariile care vor pătrunde și vor cuceri o întreagă lume. Brazi decorați în cele mai mici detalii cu globuri și ghirlande care mai de care mai strălucitoare, mese pline cu bucate alese, evenimente scăldate în lumină și focuri de artificii, oferte seducătoare la tot pasul și mai presus de toate, cadouri cu grijă alese și mulți, mult prea mulți Moși Crăciuni.

Văd deja munți de scrisori întocmite cu mâini tremurânde și ochi plini de speranță care fac să tresalte de satisfacție producătorii de gadget-uri și care simplifică, nu în sens pozitiv, efortul celor dragi de a împlini ei însăși rolul atât de disputat de Moș Crăciun.

Și dacă tot am vorbit de scrisori, surprize și cadouri, haideți să deschidem, cel puțin imaginar, scrisoarea Nataliei, fetița de 3 luni, cu alți 5 frați acasă, a cărei mamă este țintuită la pat de la nașterea ei, de un cancer nemilos. Dar, cum Natalia nici nu poate visa, darămite să scrie, suntem obligați să o deschidem pe cea a Mariei, sora mai mare, care la cei 12 ani a preluat rolul de mamă, ajutată din fericire, de bunică și, din când în când de către o mătușă.

Știți ce conține în mod real o astfel de scrisoare?
„Doamne, ajut-o pe mama să trăiască! Doamne, dă sănătate fraților mei! Doamne, ajută-ne să avem ce pune pe masa de Crăciun!
Doamne, ajută-ne să avem papuci și hăinuțe groase pentru a merge la școală și la grădiniță!”.

Vi se pare dureros, nu-i așa?

Este posibil ca rândurile de mai sus să vă aducă lacrimi pe obraji, dar adevărul este că până nu de mult, majoritatea celor care le citesc și sunt trecuți de o anumită vârstă, își amintesc bine că atât își doreau și cereau de la Dumnezeu.

Important este că departe de brazi, mese, cadouri și Moș Crăciun, 10.233 de copii nici nu îndrăznesc să viseze la aceste lucruri total inaccesibile lumii lor.

Da, dragilor, atunci când vorbesc de BURSELE „GRĂUNTELE DE IUBIRE!” în sufletul meu năvălesc 10.233 de copii orfani ori sărmani (și lista e în creștere) care nu vor nici vacanțe exotice, nici cadouri pompoase și nici mese opulente, ci vor doar un GRĂUNTE DE IUBIRE, iar asta înseamnă că undeva, un om bun este pentru el mai mult decât un donator care îi oferă cele necesare traiului de zi cu zi, este un adevărat tată sau o adevărată mamă, un înger păzitor.

Așadar, bursele GRĂUNTELE DE IUBIRE ne oferă fiecăruia șansa de a deveni om bun nu doar de Crăciun. De aceea, începând de astăzi, oferim donatorilor posibilitatea de a susține un copil sărman și la Crăciun, și la Paște, și la început de an școlar, cu condiția ca omul bun să sprijine ori în fiecare sezon ori în rate lunare, alături de noi, creșterea și educarea unui copil lipsit într-o mică sau o mai mare măsură de sprijinul și dragostea de care orice copil are nevoie.

Suntem încredințați că doar așa, de Crăciun, Domnul Hristos va putea coborî în fiecare casă, pentru că doar dăruind din puținul sau din multul tău, după puterea fiecăruia, pregătești cu adevărat inima ta, drept iesle în care să se nască Domnul Hristos.

DĂRUIM IUBIRE?

Sprijiniți un copil din LISTA de mai jos, oferindu-i o bursă Grăuntele de Iubire!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nrG6CV5CN8pV4NPFj_3hJpGVhF_QkTwj60Y3kVavCCM/edit#gid=0

  1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales. Fiecare copil are postată o scrisoare pentru dumneavoastră, oamenii buni, harnici și darnici.
  2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 400 de lei, 80 și ceva de euro, 70 lire, 85 dolari (americani, ceva mai mulți canadieni), cu precizarea „DĂRUIM IUBIRE”.
  3. Adevărul este, dragii mei, că noi am comandat tot ceea ce este necesar pentru o desaga plină cu de toate – ghete INIMO de cea mai bună calitate, produse la noi în țară, hăinuțe (geacă groasă, blug/pantaloni de trening, bluză, fes, șosete și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.
  4. Dragii mei, în premieră anul acesta, donatorul are posibilitatea de a prelua desaga plină cu de toate de la Depozitul Faptelor Bune și să o ofere personal copilașului ales. Pe lângă desaga noastră, nu ne supărăm, ba chiar vă încurajăm să veniți și dumneavoastră cu daruri după posibilitatea fiecăruia.
  5. Pentru că tot vorbim de o premieră, din acest moment, dumneavoastră aveți posibilitatea de a sprijini copilașul ales în toate cele trei mari campanii (GRĂUNTELE DE IUBIRE, GRĂUNTELE DE LUMINĂ, GRĂUNTELE DE MUȘTAR), adică pentru un an întreg. De aceea, venim către dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a dona, în rate lunare. La un simplu calcul matematic, costul ar fi de fix 100 de lei. Aveți posibilitatea, așadar, de a vă face rate către rai.

Variante de susținere a proiectului:
CONT BCR:
Asociația ,,Glasul Vieții”
COD SWIFT: RNCBROBU
RO41RNCB0178156773130001 (LEI)
RO14RNCB0178156773130002 (EUR)
RO84RNCB0178156773130003 (USD)
Merge foarte simplu și cu aplicația GEORGE
CONT BANCA TRANSILVANIA:
Asociația ,,Glasul Vieții”
COD SWIFT: BTRLRO 22
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (LEI)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EUR)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)
Acum avem și BT PAY- 0744798610

Există subconturi în toate valutele.
PayPal: pr.dandamaschin@yahoo.com
Western Union sau MoneyGram – vă rog, cereți detalii
Revolut:
Vintu Andrei – 0757333711
IBAN Lei – RO05BREL0005529173560100
IBAN EUR – LT463250061136956414
BIC: REVOLT21
Prin poștă la adresa: Biserica Maternității „Cuza-Vodă”, str. Cuza-Vodă, nr. 34, Iași, Dănuț Damaschin – 0744.798.610
Direct la cutia milei din Biserica Maternității “Cuza-Vodă”

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu