Cu Dumnezeu împreună, pentru Veronica!

Oameni dragi, fie că ați văzut sau nu filmul Clinicii Veronica, făcut de voluntarii noștri, vreau să știți că în aceste zile suntem pe cale să împlinim un mare vis al meu și al multor oameni sărmani: deschidem clinica Veronica, primul centru de caritate din România, unde toți cei în suferință vor beneficia de consultații medicale, investigații imagistice, analize de laborator, medicație, alimentație, și consiliere sufletească, de cea mai bună calitate în mod cu totul și cu totul gratuit.

Dacă mama Veronica ne-a inspirat în a denumi acest centru medico-social, cu servicii de internare de zi. Ei bine, trebuie precizat că alături de ea sunt mult prea multe mame care au plecat la cer pentru că n-au avut bani pentru analize sau pentru un CT ori RMN, iar în clipa de față alte mii duc crucea suferinței fără să aibă vreo scânteie de speranță că ar putea găsi vreo dată undeva vreun ajutor.

Cu o mână mică de oameni cu suflet mare, ne-am apropriat de ultimele finisaje și de dotările pentru ceea ce va avea nevoie clinica Veronica: obiecte sanitare, uși, mobilier, tavane, pardoseli, lift, racordare la utilități și post de transformare.

Toate acestea, conform specialiștilor însumează undeva aproximativ 400 de mii de euro. Dacă luăm în calcul costul inițial al clădirii și terenului, dar și investițiile de până acum, conform normelor ultra moderne de securitate (schimbare acoperiș, izolație exterioară, hidranți, geamuri antiincediu, scară exterioară, casa liftului, instalații, senzori, compartimentare și asigurarea circuitelor necesare, vorbim deja de o investiție de aproximativ 2 milioane jumătate de euro.

 Nu mai vorbim de faptul că Veronica pentru a putea fi de folos miilor de mame și de oameni sărmani va avea nevoie de echipamente medicale (RMN, CT, ecograf, radiograf) în valoare de 1 milion jumătate de euro. Sumă din care mai avem de achitat o rată de 700 de mii de euro.

 Cu alte cuvinte cu încă 1 milion și 100 de mii de euro, vom avea șansa să salvăm viața a mii și mii de oameni, fapt ce mă determină să cred cu tărie că dăruind pentru Clinica Veronica, investim, de fapt, cu adevărat în sănătatea, demnitatea și fericirea celor din jurul nostru și în final în fericirea noastră de aici și din fața lui Dumnezeu.

Mulțumesc din suflet, oameni buni, pentru tot ajutorul oferit copiilor noștri dragi și îl rog pe Domnul nostru Iisus Hristos să vă dăruiască sănătate, ajutor și folos în toate, pentru ca împreună să ducem la bun sfârșit și proiectul Veronica.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu