Cu noi este Dumnezeu!

Au curs râuri de oameni în aceste 2 zile în care Biserica Sfântului Arhidiacon Ștefan și a Bunei Vestiri a fost deschisă spre închinare. În haina luminoasă a Bisericii Sale, Hristos ne-a întâmpinat pe fiecare cu brațele deschise, unii fiind veniți din țară, nu puțini din alte colțuri ale lumii. Acum 2 ani, o găsisem greu încercată de trecerea timpului, într-o stare avansată de degradare, întrucât în cei 213 de ani de existență nu a avut parte de lucrări semnificative de întreținere, dar Dumnezeu ne-a ajutat să o consolidăm, pentru ca de acum încolo, în ea să își găsească adăpost ori alinare și mamele cu pruncii sărmani, dar și generații de locuitori ai orașului nostru.

cu-noi-este-dumnezeu  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

A fost o binecuvântare să vă simt alături, în rugăciune, pe atâția oameni, fie mai tineri, fie mai bătrâni (am în minte pe doamna Elena, care la cei 93 de ani ai ei a venit ca un copil la întâlnirea cu Hristos cu zâmbetul pe buze și inima plină de bucurie), suferinzi sau recunoscători pentru binecuvântarea revărsata în viețile lor, pe toți cei aproape 10 mii de pelerini care au luat parte la evenimentele prilejuite de Sfințirea Bisericii și a complexului social.

cu-noi-este-dumnezeu  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Se cuvine să aducem alese mulțumiri pentru călăuzirea și sprijinul necontenit Părintelui Mitropolit Teofan, tuturor ierarhilor coslujitori aflați în fruntea preoților și a diaconilor prezenți la eveniment. Totodată, la buna desfășurare a evenimentului a contribuit Primăria Municipiului Iași prin participarea la amenajarea viitorului parc „Ion Creangă” cu ajutorul specialiștilor de la SC Servicii Publice Iasi SA. De curățenia și de păstrarea lui s-au ocupat experții de la Salubris Iași, iar pentru asigurarea ordinii și securității tuturor celor prezenți trebuie să mulțumim Jandarmeria Iași, I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi, Poliția Locală Iași și SNAP IPJ IASI – Serviciul Poliției Rutiere precum și Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi.

cu-noi-este-dumnezeu  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Se înțelege că, pentru un astfel de eveniment, a fost nevoie de o mulțime de alți parteneri pricepuți în a bucura oaspeții iar aici trebuie să îi menționăm pe oamenii dragi de la Hotel Unirea Iasi, Boemie si Piper, Blue Acqua Restaurant – Iași, Vel Pitar, Euro Kras Trading, Rebfruct, Lacta Han, RAIMAR, Club 20, Charlote și Brutaria Artizanala – Cosul cu paini. Alese mulțumiri și familiei Teslărașu Dan și Irina.

cu-noi-este-dumnezeu  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Nu am lăsat la urmă gândul meu de recunoștință pentru mulțimea de pelerini și închinători, pentru voluntarii și bursierii Glasul Vieții dar mai ales pentru ctitorii și donatorii de Dumnezeu știuți și pomeniți de-a pururi la cerescul Jertfelnic.

Tuturor, dragii mei, vă mulțumesc din adâncul inimii și, mai presus de toate, atât cât El ne va îngădui pe acest pământ, vă asigur că Îl voi ruga neîncetat pe Domnul Hristos să vă ocrotească și să vă miluiască cu Harul Său!

cu-noi-este-dumnezeu  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu