Câți copii am încălțat în astă-toamnă?

Dragilor, după cum știți, de 3 ori pe an îmbrăcăm, încălțăm și oferim toate cele necesare celor 10.233 de copilași pe care îi avem sub ocrotire, totul pentru a-i face OAMENI MARI! Cu ajutorul oamenilor dragi și a celor iubitori de fapte bune, toamna aceasta am reușit să-i pregătim pentru școală pe toți cei 10.233 de copilași sărmani sau orfani de unul sau ambii părinți. Doar că, din păcate, pentru o parte dintre darurile oferite acestor copilași am rămas cu datorii de acoperit.

Vă spunem, așadar, că din lunga noastră listă, pentru 2458 de micuți nu am reușit să găsim donatori, ceea ce înseamnă că oamenii care au muncit pentru noi vor rămâne fără salarii. …Și nici nu vreau să vă mai spus că în doar câteva săptămâni începem campania „Grăuntele de iubire”, că acuși vine Crăciunul și niciun copil nu trebuie să rămână dezbrăcat.

A fost o muncă anevoioasă ce a presupus multă jertfă. Știm că ne-am luat o responsabilitate uriașă, dar cum poți să adormi seara liniștit, sătul fiind de toate desfătările pământești, știind că lângă noi, un copil adoarme plângând pentru că bucata de pâine nu a ajuns pentru toți frățiorii.

Vedeta sezonului a fost ghetuța INIMO, o încălțăminte tare dragă nouă nu doar pentru că a ajuns în picioarele copiilor desculți, ci și în a celor care au înțeles ce înseamnă misiunea noastră și ne-au sprijinit, procurând-o de pe site-ul nostru https://glasulvietii.ro/pravalia-vietii/ .

Acum fie vorba între noi, papucei mai avem, iar stocul nu l-am terminat, ba mai mult pregătim noi modele pentru iarnă. Așa că încă vă puteți lua perechea de INIMO de pe https://glasulvietii.ro/pravalia-vietii/ , iar noi vă notăm în listă și achităm restul de datorii pentru cei 2458 de copilași.

Ce spuneți, ne ajutați să încălțăm România desculță?

DĂRUIM SPERANȚĂ?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu