Cati, un pelerinaj de la noroaie la desfătarea între sfinți!

Ce-i poți spune copilului tău care iubește mai presus de orice școala, are numai note de 10, visează să schimbe lumea, dar are în urma sa 6 frați care trebuie și ei să mănânce și să meargă la școală pentru că și ei au aceleași năzuințe.

În urmă cu 5 ani, Ecaterina – Cati, trecea tremurând de emoții pragul bisericuței noastre. O îndrumase spre noi doamna de religie, care cunoștea destul de bine drama în care cei 7 copii își duceau traiul fără un cer senin la orizont. De aici până la a intra în Familia Vieții și clubul select al bursierilor C.E.D.C. nu a fost nevoie de cât de câțiva pași, chiar dacă alături de ea la foarte puțin timp distanță a trebuit să ne deschidem brațele și pentru surorile ei mai mici, Oana și mai apoi Valentina.

Veți spune că trei copii între alții 110 nu e mare lucru, dar când e să pui pe hârtie ratele, trei mese pe zi de luni până duminică cu gustări între ele, curentul, gazul, căldură, apa, gunoiul, igiena și curățenia, caietele cu milioane de creioane și pixuri, consiliere ori sprijin sufletesc, fără niciun leuț din altă parte, îți dai seama că dusul unui copil la școală nu e doar o provocare, un efort deosebit, ci o adevărată dramă, înecată în multe lacrimi.

Doar bunul Dumnezeu, alături de nenumărații voluntari și donatori cunosc zbuciumul și nopțile noastre nedormite pentru ca toți bursierii C.E.D.C. să aibă tot ceea ce le trebuie pentru a ajunge OAMENI MARI, de la șervețele până la ultima rochie de banchet.

După atâtea și atâtea zile înnourate și nopți albe, am ajuns să o vedem pe Ecaterina apropriindu-se din ce în ce mai mult de visul ei de a trăi printre sfinți în calitate de viitor pictor bisericesc, acum studentă la Artă Sacră, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

S-au cheltuit sume uriașe de bani, dar asta chiar nu mai contează pentru că în decursul acestor ani, acești copiii au devenit ca proprii noștri copii, fără a face vreo diferență, iar nouă ne place să credem că suntem adevărata lor familie!

Să te ocrotească Domnul Iisus Hristos, copil bun, și să te ajute în urcușul spre cărarea împărăției.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu