Mare strigare, mare, ca să știe fiecare despre-a INIMO întâmplare!

Jale multă a fost în weekend-ul ce tocmai s-a scurs prin toate cluburile din Ibiza și cazinourile din Vegas. Și cum să nu fie așa, când patronii lor, sărăcuții, au rămas fără clienți pentru că iubitorii de bine, de câștig și de fapte bune au dat năvală buluc în dealul Copoului, la INIMO–ul nostru, cu tot cu portofele și cu carduri.

Ne-am pregătit noi, ce-i drept, cu super eroii din Jandarmeria Iași, Poliții (Poliția Locală Iași, Politia Rutiera Iasi) distrugătorii de vise de la Antidrog ori băieții cu ochi inflaroșii de la atâta albastru din Servicii, cu super-eroinele de la Ambulanță și SMURD (Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi, ISU SMURD, Iasi), fără a mai vorbi aici de dulăii de „Dog in Black”, specializați în poze cu super-vedete fără iz de TNT.

A fost căldură mare, după cum știți, dar cu apa, sucul de la AQUA Carpatica, cu ZIMBRU(a) de la Fabrica de bere Albrau și cu prafurile din bombele roșii ale celor de la Iașisting căldura a rămas doar în suflet, iar siguranța a fost siguranță!
Una peste alta, toți bunicii, părinții și copiii INIMOși s-au simțit ca la bal, deși facem și-un spital!

A fost bine, DA! Cum să nu fie bine, când au pus atâta suflet și nu numai în a aduce artiștii la Iași românii iubitori de copii și mame sărmane din Profi. Sigur v-a sărit în ochi pânza roșie cu Arcadia – Spitale și Centre Medicale din tribună, dar nu v-ați prins că ei erau acolo pentru cazurile în care una din graviduțe ar fi vrut să nască. Dar, cum n-a fost să fie, prima care se înregistrează, după INIMO, tot acolo o ducem. Restul, vin la mine la Cuza Vodă, unde le dau la pachet și nașterea, în condiții de lux, plus botezul din partea mea.

Nou-veniții lângă noi, cu ANTIBIOTICE(le) (Antibiotice Iasi) lor, au pus pe fugă toate bacteriile și virusurile atunci când și-au scos din gentuțe șâpurile cu leacuri și au început să le combine mai ceva ca alchimiștii.

Am avut și ceva probleme cu artiștii, să știți. Tare greu au mai vrut să se întoarcă acasă, la copii și familie, după ce s-au odihnit în odăile vrăjite de la Pleiada Boutique Hotel, Hotel Unirea Iasi, Hotel Ramada Iasi City Center. Și, vorba petrecărețului: „Somnul ca somnul, mâncarea și băutura-i baza!” Iar aici, să fiți atenți la următoarele lor evenimente, or mai fi ei așa sprinteni după bunătățile și dulcegăriile de la Boemie si Piper! Că drept să vă spun, am fost și eu pe-acolo și de cât de bine era, aproape c-am uitat de festival și diabet.

Dacă pe Stadion totul s-a descris ca fiind la superlativ, pentru c-a fost o explozie de lumină, armonie și viață, în spatele ei, sincer să fiu, n-a fost deloc așa! Aveți idee ce luptă a fost cu timpul, biții și undele eterice din partea băieților și domnițelor din media care-au reușit să facă în presa românească și în internetul mondial, din INIMO, cap de afiș ce-a bătut toate festivalurile și carnavalurile la un loc? PRO TV, Antena 3, Antena1, Digi24, Euronews Romania, Prima TV, Agenția de știri Basilica, TVR Iasi, Adevărul, Iasi TV Life, Tele M Iasi, Apollonia Tv, Radio Iasi, Radio Hit Iasi, Viva FM Iași, Radio TRINITAS, Doxologia Stiri, Impact Fm, BZI Iași, Ziarul de Iasi, Stirea De Iasi, Curierul de Iaşi, Jurnalul de IASI, Evenimentul, Mediafax.ro, AGERPRES, Esti de la Iasi – Grup Oficial, Calea spre mantuire, ZiareLive.ro, Alo,Iasi, 24iasi, Revista Timpul, 7 IASI, OK! Magazin, și mulți alții doar de dumneavoastră și poate de Dumnezeu știuți au strigat în gura mare că la Iași chiar e serbare!

Acum, că bănuțul e ochiul… curiosului, tot socotind și tot socotind din ce s-a adunat în conturi și-n cutiuțe, să știți c-a ieșit o mare, nu de brânză, ci de iubire!

Dacă 2936 de familii au donat pentru un copil în speranța că vor câștiga un apartament, 5874 au venit să se distreze, noi le-am luat banii, dar nu le-am dat papucii și vreo…. 560 de bunicuți cu pensii mici, dar iubitori de adrenalină, și încă vreo 2870 de studenți trimiși de mamă-sa și de taică-su la restanțe, dar ei au dat buluc la Voltaj, toți aceștia sunt de fapt adevărații plătitori și iubitori de fapte bune. Pentru că ei trimit la școală 4317 copii.

Că mai sunt încă vreo 750 de copii îmbrăcați din donații pe la urne, pe la fripturici, bere și sms-uri, în final treaba-i bună, că pot șterge din listă, nu și din suflet, jumătate din copiii din Grăuntele de Muștar.

Așa, ca să ne dăm mari, cu 2 copii pe familie, cu 2500 de familii cu mulți copii, adică vreo 5 în medie, cu vreo 2000 de oameni bolnăviori și în scaun cu rotile, cu 2000 de tineri ATORiști de prin orașele și satele Moldovei și cu vreo 15000 de aplaudatori ale micilor, dar viitoarelor talente, ori de folclor autentic, am făcut, în medie, 25.000 de controale până la piele pe zi, de s-au săturat până peste cap voluntarii noștri de blatiștii mofturoși că nu-i lăsăm nici măcar în traistă cu damigeana de vin de acasă.

Ce să fac dacă-am avut cu mine vreo 300 de voluntari și vreo 200 de agenți care-au jurat iubire și credință stindardului INIMO? Poate o să spuneți că ne-am dat mari cu tombolele noastre. Dar ia spuneți voi, nu-i mare Dumnezeu, care prin dragostea Părintelui Teofan, Întâi-Stătătorul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, cu-al ei Centrul Mitropolitan de Pelerinaje Sf. Parascheva Iași, ne-a hărăzit cu cele 20 de pelerinaje pentru 10 familii INIMOase tocmai la Ierusalim?

Nu-i mare Dumnezeu, când ne împrietenește cu ditamai Primăria Municipiului Iași, care ne pune pe tavă, fără fotbal, un stadion întreg, pentru 10.233 de inimi, cu 75.000 de fani?

Nu-i mare Dumnezeu, că ne-a adus aproape Royal Town Iasi, de atâția și atâția ani, iar acum ne dă în cap și suflet, să îmbie pe toți dezvoltatori și oamenii de afaceri din lumea aceasta să investească în suflete?

Una peste alta, festivalu-i festival, iar fericirea copiilor noștri dragi e tot ceea ce contează pentru noi. De aceea, de v-am necăjit cu ceva, n-aveți decât să ne iertați, că mie nu mi-i greu să-mi cer iertare. De cineva nu-i mulțumit de felul în care am dat cifrele, n-are decât să se apuce de aritmetică și să treacă la înmulțiri și împărțiri și află toate secretele noastre.

Iar eu, după ce v-am spus povestea așa, voi încăleca pe-o șa, alături de oamenii minunați și copiii noștri dragi și-o să zbor pe înaripatul meu vis de a ferici toți copiii sărmani și orfani cu sau fără INIMO, de acum și pănă-n veac.

Așa să ne-ajute Dumnezeu!

Nu i-am lăsat la urmă, vă scurg de energie, dar vă umplu de har Tbibank, Pepsi, Twinkle Star, Fiald construct și dezvoltator, Inamstro, Fabrica de Print, Mercur Mary, Cat Construct, Pufuleții Yammi, Acolad Dental, BRAS.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu