Andreea – pasărea măiastră de la Glasul Vieții!

Andreea-Elena este o fetiță tare dragă nouă, înzestrată cu mulți talanți de la Domnul Iisus Hristos! A ajuns în asociația noastră în urmă cu doi ani, atunci când tatăl ei ne-a cerut ajutorul pentru ca Andreea și frățiorul ei geamăn, Andrei, să-și poată continua studiile.

Nu își puteau permite costurile studiilor pentru doi gemeni, în condițiile în care chiria, transportul și hrana erau scumpe, iar banii puțini.

Andreea a terminat clasa a XII-a și se pregătește să urmeze o carieră în zona folclorică, iar cel mai mare vis al ei este să devină profesoară de muzică pentru copii talentați așa ca ea.

Cântă de când se știe, iar darul acesta nu a fost unul moștenit, a muncit zi și noapte pentru a ajunge un artist de renume. Încă de micuță, Andreea, a intrat în corul bisericii din localitatea natală, apoi, cu graiul său moldovenesc dulce ca mierea, a trecut la muzica populară.

Împreună cu fratele ei geamăn, va scoate în curând prima melodie personală dedicată părinților, melodie care va avea și videoclip. Ține mult la familia sa – la părinți, la fratele geamăn, dar mai ales la sora mai mică pe care aproape a pierdut-o în urmă cu mai mulți ani. A văzut durerea mamei și tatălui, a simțit-o și ea în propriul suflet și se bucură când poate să fie aproape de ai săi și să le ofere dragoste și recunoștință. Și-a pus inima în palmă și i-a oferit-o surioarei încă de când zăcea semi-conștientă sau inconștientă pe un pat de spital. Iar Dumnezeu n-a rupt această inimă. I-a lăsat sora în viață și acum sunt de nedespărțit.

Pentru Andreea, pentru fratele ei geamăn, pentru sora lor și pentru toți cei 10.233 de copii la fel de buni pe care îi avem în GRĂUNTELE DE MUȘTAR reprezintă acea rază de speranță, de fericire și de demnitate care oferă tuturor șansa la o nouă viață.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu