„Vara lucram pe câmp și toții banii pe care îi făceam, îi păstram pe parcursul anului!”

O altă bursieră tare dragă nouă este Ana-Maria, o fetiță despre care am putea spune că are o ambiție de fier, iar povestea ei este despre multă muncă, greutăți, lipsuri, perseverență și luptă!

Ana-Maria a ajuns la noi acum un an și jumătate, atunci când traversa o mare cumpănă în viață… Se afla în clasa a XI-a, avea aspirații și își dorea din tot sufletul să continue școala, dar avea un singur impediment: lipsa banilor pentru studii.

În acel moment era disperată pentru că nu știa ce va face cu viața ei, singura soluție ar fi fost abandonul școlar. De ce? Pentru că abonamentul pentru a face naveta până la școală se scumpise, iar ea, sărăcuța, nu avea niciun bănuț și nici susținere.

Într-o Românie sărăcăcioasă, unde pentru unii 100 de lei nu valorează nimic, iar pentru alții, 100 de lei înseamnă totul!

Vara muncea pe câmp, pe soare și în căldură, la spicuit, adică lua spicele de la porumb, iar în schimb primea 100 de lei pe zi. Vă dați seama ce înseamnă să stai o zi întreagă pe câmp?! Toți bănuții pe care îi câștiga îi păstra pentru a avea pe parcursul anului la școală, ba mai mult din aceea trebuia să cumpere și mâncare în casă, căci cu încă 4 frățiori acasă nu-i putea lăsa flămânzi.

Ana și-a dorit din tot sufletul ei să termine școala, lucru care s-a și întâmplat de când este în grija noastră. A terminat ciclul liceal, iar de acum se pregătește să devină educatoare, pentru că ne mărturisește ea „școala poate aduce un viitor mai bun.”

Ana, dragă, ne bucurăm că faci parte din familia noastră și ne dorim din tot sufletul ca Dumnezeu să-ți lumineze drumul și pașii în viață.

Astfel, dragilor, prin copii pe care dumneavoastră îi susțineți, nu doar că le faceți bine, dar le schimbați total viața, îi ajutați să devină oameni demni pentru societate.

De aceea, vă invit să alegeți un copil din listă și să-l susțineți, veți fi pomeniți toată viața lor în rugăciuni, ca ctitori de binefacere.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nrG6CV5CN8pV4NPFj_3hJpGVhF_QkTwj60Y3kVavCCM/edit#gid=0

Vă aștept la INIMO!

Împreună putem schimba viața a 10.233 de copilași sărmani!

DĂRUIM SPERANȚĂ?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu