„Fără Dumnezeu, viața ar fi ca o casă în paragină care stă să se dărâme!”

Dragilor, a trecut mult timp de când nu v-am mai spus o poveste, nu-i așa? Adevărul este că având atâția copilași în grijă și numeroase proiecte în desfășurare (Clinica Veronica, Cartierul Vieții Găureni, Cartierul Vieții Popești, Tabăra Marea Vieții, Complexul Social Sfântul Ștefan și Casa mamei Ana-Maria din Scânteia), dar si un festival de organizat (INIMO – Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune), nici timp n-am găsit sau vreun răgaz, nici capul nu mi-a stat.

Astăzi aș dori să vă prezint o poveste de viață nu despre Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, ci despre un copilaș trecut prin numeroase suferințe, lovit de sărăcie și copilărie chinuită.

Este vorba despre Neculai, cunoscut și strigat de toți Nicu. Nicu a ajuns la noi în urmă cu patru ani, atunci când el cu surioara lui, Ana, căutau ajutor și adăpost, pentru că nu aveau unde să locuiască, nu aveau speranță și nici sprijin. Cu o mamă împovărată de greutăți și cu un tată ce i-a părăsit, acești copii erau cam singuri pe lume. I-am luat sub aripa noastră, i-am îngrijit ca pe proprii noștri copilași, i-am sprijinit cu meditații (limba română, matematică și la toate materiile cu care erau în urmă) și ne-am bucurat de evoluția lor și de modul în care înfloreau, pentru că atunci când oferi unei plante apă, aceasta înflorește (în cazul nostru i-am oferit îmbrăcăminte, încălțăminte, cazare, masă și tot ceea ce a avut nevoie pentru a crește demn și curat).

Nicu este absolventul unei școli profesionale, însă după terminarea școlii, nu s-a dat bătut și s-a înscris și la liceu. În prezent a terminat clasa a XI-a, iar din toamnă va intra în clasa a XII-a. Așteaptă cu nerăbdare să termine studiile liceale pentru a urma și una dintre cele mai bune facultăți.

În timpul liber, acesta este voluntar de bază la asociația noastră și ne sprijină când este nevoie ca o mamă abia ieșită din maternitate să ajungă cu pruncul acasă sau oricând copilașii din tabăra Marea Vieții trebuie să se reîntoarcă la familiile lor. Nicu ne spune că fără Dumnezeu, viața lui ar fi un total eșec sau „chiar o casă în paragină care stă să se dărâme”.

Povestea lui Nicu este una cu final fericit, dar nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu acesta, dacă nu ar fi ajuns într-o lume bună și frumoasă…

Dacă vrem ca toți acești copilași să crească demn și curați, vă invit la INIMO – Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune, acolo unde putem DĂRUI SPERANȚĂ pentru ca toți acești copii să ajungă OAMENI MARI.

Dăruiți speranță și puteți câștiga un apartament la Royal Town, în valoare de 110.000 Euro, sau una din cele 20 de excursii la Ierusalim.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu