TRINITAS TV: Părintele Dan Damaschin duce la mare 1600 de copii!

Despre lucrurile minunate săvârșite la Biserica Maternității „Cuza Vodă” și la Asociația Glasul Vieții, știe cu siguranță, o lume întreagă. Așa cum vă mai spuneam, avem în derulare numeroase proiecte, pe care ne străduim din răsputeri să le ducem la bun sfârșit: TABĂRA MAREA VIEȚII, CLINICA VERONICA, CARTIERUL VIEȚII GĂURENI, CARTIERUL VIEȚII POPEȘTI, COMPLEXUL SOCIAL SFÂNTUL ȘTEFAN, CASA MAMEI ANA-MARIA din SCÂNTEIA… și în curând ne pregătim de cel mai mare festival caritabil din România, INIMO.

Dragilor, am avut prilejul ca zilele trecute să poposesc și în București, acolo unde am discutat în cadrul știrilor TRINITAS TV despre toate aceste proiecte extraordinare, ce nădăjduim noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să le finalizăm cu bine.

De curând, am dat startul la copilărie fericită în Tabăra Marea Vieții, în cadrul căreia avem copilași ce provin din familiile cu foarte mulți frați acasă, iar misiunea noastră pe tărâmul apărării vieții copiilor nenăscuți împotriva avortului ne face părtași la o familie care se întinde pe toată România.

În ce privește copilul care este trimis în tabără, el trebuie să fie obligatoriu dintr-o familie greu încercată de sărăcie, dar sunt și copii orfani de unul sau de ambii părinți.

Din păcate, realitatea de pe teren ne-a arată că acești copii proveniții din familii defavorizate, sunt discriminați în comunitățile din care provin, sunt marginalizați în societatea și școlile lor, iar Dumnezeu nu vrea ca ei să trăiască într-o lume ostilă.

De aceea ne și luptăm pe toate fronturile pentru a le oferi șansa la o nouă viața; vrem ca ei să devină oameni mari, oameni care să construiască România de mâine.

Pe de altă parte, doar câteva luni ne mai despart de INIMO, FESTIVALUL INTERNAȚIONAL al FAMILIEI , al FAPTELOR BUNE, al COPILĂRIEI și al VIEȚII.

Anul acesta, fiecare persoană care intră o zi pe stadion pe baza unei donații de 100 de lei de adult (copii intră gratis, elevii, studenții și pensionarii cu doar 50 de lei) va avea parte de 5 ore de spectacol cu cei mai buni artiști: Smiley, Voltaj, Irina Rimes, Horea Brenciu, Damian Drăghici, Iris, Antonia, Andia, Connect-R, Nicoleta Nucă, Gașca Zurli, Ana Beregoi, și mulți, mulți alții, fără a mai vorbi aici de scena mică, cu acces gratuit cu folclor și muzică ușoară de dimineață până seara.

De asemenea, cei care doresc să vină în toate zilele de festival, cu o donație de 300 de lei (costul îmbrăcării unui copil sărman), vor putea obține un abonament de 3 zile pentru întreaga familie.

Noutatea din acest an este dată de pachetul PAPUCUL INIMO – ÎNCĂLȚĂM ROMÂNIA DESCULȚĂ, papuc de o calitate superioară, fabricat de Glasul Vieții, la noi în România, la 450 de lei.

Atât cei cu abonament FAMILY, cât și cei cu PAPUC INIMO vor avea acces la TOMBOLA VIEȚII, cu un Apartament oferit ROYAL TOWN, în Copou, dar și cu bilete la un pelerinaj în Israel, cu Centrul de Pelerinaje Sfânta Paraschiva al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Așadar, cu ceva știri de culise, la INIMO ne vom putea simți bine, făcând fapte bune.

Mulțumim din suflet Iuliana Lazăr și întregii echipe TRINITAS TV!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu