Marea Vieții – Visul fiecărui copil!

Cum e, dragilor, v-ați rezervat vacanța mult visată? De câteva zile încoace, mă lovesc din toate părțile oferte de 7 stele și cam tot atâtea cifre de prin cine știe ce insulele pustii sau resorturi de lux.

Imaginați-vă doar, un bărbos ca mine, călare pe vreun elefant, adulmecând animalele din savană și așteptând zorii zilei de pe lângă ecuator. …Câți n-ar visa la asta.

La ce visez eu, însă?

Visez ca în acest an, cu ajutorul lui Dumnezeu să ajutăm 1650 de copii sărmani să se bălăcească timp de 6 zile pe litoralul românesc, să aibă parte de o vacanță pe cinste din care să rămână cu amintiri frumoase pentru tot restul vieții.

Poate nu știați, dar în ultimele luni am muncit fără încetare la Tabăra Marea Vieții de la Eforie Nord, o locație care să poată găzdui așa cum se cuvine, micile suflete și în care să le putem oferi acestora tot ceea ce este mai bun, fie că vorbim despre cele 3 mese pe zi + micile gustări, fie că vorbim de condiții de cazare care să-i facă invidioși pe mai toți hotelierii din zonă.

La toate acestea, am redimensionat spațiile interioare, astfel că cei mici se vor putea distra într-un foișor generos, atunci când vremea nu va permite activitățile pe plajă. Însă, mai ales, îl vor și putea cunoaște pe Dumnezeu în paraclisul închinat Sfinților Doctori Cosma și Damian.

Denisa, unul din copilașii salvați acum ceva timp, abia așteaptă să vadă marea pe care și-o imaginează ca un albastru fără margini, cu multe scoici și castele de nisip. Până acum, marea a fost doar în desene animate, dar în acest an marea va fi la picioarele ei.

De ce avem nevoie? Avem nevoie de voi! Cum vom proceda?

Dumneavoastră veți sacrifica o mică părticică din bugetul de vacanță pe care îl veți aloca unuia sau mai multor copilași de la Tabăra Marea Vieții. Cât de repede, facem achizițiile necesare (hăinuțe potrivite, alimente cât să ajungă pentru toată distracția, jucării pentru nisip, medicația necesară în caz de urgențe, creme de protecție solară și tot ce ar putea să aibă nevoie un copil pentru o tabără mult visată).

Alegeți copilașul dorit din tabelul de mai jos, scrieți un mesaj privat sau un comentariu cu copilașul ales, iar noi ne ocupăm de restul.

Și tu poți ajuta un copil să meargă la mare!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu