COMUNICAT FOARTE UTIL pentru prietenii faptelor bune și a copiilor noștri dragi!

Pentru că muncim zi și noapte spre a face fericiți mamele și copii sărmani, pentru că efortul nostru a inspirat zeci de mii de oameni, pentru că tot ceea ce contează pentru noi este fericirea copiilor și pentru că dorim ca din puținul fiecăruia să dăruim cât mai multă credință, speranță și dragoste celor greu încercați de sărăcie, este timpul să aducem câteva precizări foarte necesare în relație cu toți donatorii, voluntarii și colaboratorii Glasul Vieții.

 • În toți acești mulți ani de activitate, nu am delegat în afara țării, în satele și orașele din România, persoane care să colecteze daruri pentru copiii, decât în condiții în care entitățile respective au fost verificate la sânge. Dacă cineva vă bate la ușă pentru a vă cere ajutor în numele meu, tot timpul, telefonul meu vă stă la dispoziție, iar alte canale de comunicare sunt:
 • Facebook: Preot Dan Damaschin https://www.facebook.com/preot.dandamaschin/;
 • Pagina de facebook Glasul Vieții Dan Damaschin: https://www.facebook.com/GlasulVietiiDanDamaschin/
 • Pagina de facebook Glasul Vieții România:
  https://www.facebook.com/GlasulVietiiRomania/
 • Pagina de facebook INIMO: https://www.facebook.com/Inimo2022/
 • Pagina de facebook Biserica Maternității Cuza Vodă:
  https://www.facebook.com/biserica.cuzavoda/
 • Grupul de facebook Iubire și Viață (Dan Damaschin):
  https://www.facebook.com/groups/dandamaschin
 • Email: pr.dandamaschin@yahoo.com
 • Site-urile: Glasul Vieții https://glasulvietii.ro/ , Inimo https://inimo.ro/ , Clinica Veronica

Pentru că de-a lungul timpului, unii colaboratorii de ai noștri și-au îndreptat pașii către alte zări și obiective, țin să precizez că Tarniță Adrian Iulian, Vâlciu Ana-Maria, Vâlciu Radu, Cojocaru Iustinian, Huțanu Mădălina, Claudiu Hoamea, nu mai reprezintă Asociația Glasul Vieții și proiectele noastre în nicio calitate, drept pentru care am rugămintea de a nu-i mai deranja la telefoanele sau adresele de contact pe care le-ați memorat vreo dată în timpul proiectelor noastre.

În momentul de față, echipa de la Glasul Vieții vă stă la dispoziție, după cum urmează:

 • Preot Dan Damaschin, număr de telefon: 0744.798.610, om cu multe funcții: de slujitor permanent al Domnului Hristos, director executiv al asociației, contabil șef, director de marketing, de PR, de HR, de comunicare, artist amator pe rețele de socializare, creator de conținut și nu în ultimul rând măturător în Altarul Domnului, ori încărcător – descărcător de daruri pentru copii noștri dragi.
 • Loredana Spînu, voluntar de bază, ține evidența copiilor de la Centru de Excelență „Damian și Cosma”, adună bani și mâncare de peste tot, de unde o trimit, spălătoare de veșminte, specializată, într-un cuvânt administratoare cu suflet. Nr. de telefon 0746 513 287
 • Părintele Antonio-Rafael Ungureanu, om bun la toate… șantierele, iar mai nou om de bază la Tabăra Marea Vieții, apelați la el cu încredere, face lucruri bune. Nr. de contact: 0746 908 717
 • Mădălin Avădăni are mare funcție de șef de depozit și are experiență de ani buni de încărcător – descărcător, împărțitor daruri, dar și de mare cântăreț la strană. Nr. de contact: 0754 318 852
 • Dragoș Bălănici, doctorul bun la toate, se pricepe de minune la întocmi rețete, nu medicale, iar pe deasupra se pricepe și la scris “bilete de trimitere”, atunci când avem vreun proiecțel de făcut ori cereri pe la autorități că tare multe lucruri avem de făcut.
 • Andrei Vîntu este un fel de portar al Raiului pentru că îl găsiți tot timpul în Biserică și ar putea fi numit lejer asistent manager, poate fi apelat mai curând, dar cred că i se potrivește mai bine rob al Domnului și al Măicuței Sale. Nr. de contact: 0757 333 711
 • Andreea Ciobotariu, om de baza al departamentului de comunicare și ajutor de nădejde atunci când sunt înghițit de treabă, asta pentru că are tot ce-i trebuie pentru a vă primi tot timpul cu zâmbetul pe buze în bisericuța noastră. Iar când sunt eu ocupat știe sa scrie orice salut și mesaj, transmis printre uși. Nr. de contact: 0754424009
 • Lucrătorii sociali, toți artiști ai vieții, Remus Fandarac, Ana Blăgeanu, Larisa Manolache. E bine de știut, că ei țin evidența și dau socoteală de ce se întâmplă, de ce au nevoie și de ce nu au ajuns la timp păpica și hăinuța la copii noștri sărmani. Desigur, printre ei, îl găsiți și pe părintele Marius Ștefan, un mare iubitor de a petrece timpul liber în compania celor sărmani.
 • Stoica Constantin, omul care stă pe la cozi și cară ștampile și hârtii, că trebuiesc și din astea, n-ai ce face.
 • Știți că avem și un muschetar, se numește Alex Marcu și luptă cu toate cunoștințele de kinetoterapeut, cu toate neputințele copiilor bolnăviori ori născuți cu dizabilități, în cadrul proiectului medical al asociației?!
 • Părintele Cătălin Fotache, este și el mare șef la Centrul Social „Sfântul Ștefan” din Țicău, s-a specializat în „dirigenție” de șantier și îi place să vorbească mult, dar frumos cu copii noștri dragi.
 • N-am uitat nici de șoferi, cei care cară de toate: mobilă, capre, lemne, de-ale gurii, peste tot în lumea asta, și aici vorbim de Andrei Leuștean, Florea Marian, frații Agape Robert și Alexandru.
 • Nea Gigi, cum îi spun colegii este un fel de muscleinstalatorul, deși trebuie să recunoaștem că fără țevile și cabluri sale peticite tare grea ne-ar fi viața.
 • Chiar dacă i-am lăsat la urmă, că lista trebuie să se încheie într-un anumit mod, nu sunt cei din urmă, mamele eroine și tații supermeni, cei care toată ziua trebăluiesc ca toate să ajungă cu bine la copii, Lăcrămioara, Sonia, Veronica, Florin, Vasile și Doriță, sunt mereu de găsit la Biserică, la maternitate, în Țicău ori la depozit. Pentru că atâtea tiruri și căruțe cu daruri, trebuiesc și ele manevrate.

Deci, cine pe cine întreabă de vreo treabă pe la noi, acesta este tabloul și acestea sunt căile prin care puteți deveni din oameni buni în oameni nebuni după fapte bune și copilărie fericită, adică adevărați creștini.

Hristos Domnul, cel ce la cer S-a Înălțat să vă  binecuvânteze.

Descarcă aplicația noastră

acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu