Veronica. România pentru viață!

Hristos a Înviat, dragii mei!

Multă activitate la Glasul Vieții în ultimul timp, Slavă lui Dumnezeu! Pe cât de multe șantiere, tiruri de alimente ori lapte praf, pe atât de multe telefoane, la capătul cărora mii de mame și copii își pun speranța într-un viitor mai bun, prin mâinile și bunătatea celor care vor să dăruiască din bunătatea inimii lor!

Cu toate acestea, lucrările de la Clinica Veronica sunt cele care mă preocupă din ce în ce mai mult, responsabilitatea pentru sănătatea României, fiind una care nu este deloc ușor de purtat!

Pentru ca această clinică să se poată transforma dintr-un vis, într-un spațiu cât se poate de real, cu 24 de cabinete, secție de imagistică, cu aparatură CT, RMN, radiologie de ultimă generație, avem nevoie de ajutorul tuturor!

De aceea, fie că sunteți din Iași, din țară ori din străinătate, fie că sunteți tinerei ori bine trecuți de floarea vieții, vă așteptăm pe fiecare în după-amiaza zilei de 25 mai, joi, de la orele 18.00, la Agora – Centru de Evenimente.

Vă așteptăm așadar la spectacolul caritabil VERONICA – România pentru viață, care aduce pe aceeași scenă cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, printre care Constantin Bahrin, Brindusa Covalciuc Ciobanu, Raluca Diaconu, LOREDANA CĂLIN, Danut Onoiu.

Totodată, vă promitem momente deosebite, susținute și de artiștii voluntari ai Asociației Glasul Vieții și de Copiii Vieții, dragii noștri elevi și studenți de 10, din Centrele de Excelență din Iași.

Ne dorim ca, împreună, să sărbătorim mamele eroine, pe cele care mai sunt, pentru dăruirea cu care își cresc și își educă pruncii, în niște condiții, deloc ușoare. Cu aceeași dragoste, ne dorim să cinstim memoria mamelor eroine care au plecat la Domnul, multe dintre ele răpuse timpuriu de boli cu care au dus o luptă inegală.

Pentru mamele noastre sărmane, pentru copiii uitați ai României, pentru sănătate și educație, ne vedem pe 25 mai la „Veronica – România pentru viață”?

Adaugă un comentariu