Harnici, harnici, dar voinici!

Dis de dimineață, nici bine nu pregătisem cele de trebuință pentru plecarea în „vacanță”, că primesc un apel de la niște băieți voinici, că au de lăsat niște colete aduse tocmai de peste hotare. Nu mai spun, nici bine trecut de 5 și jumătate nu era, dimineață, dimineață.

Tare harnici și voinici sunt băieții de la Pandoras Courier. Și cum e păcat să stai pe margine și să te uiți, și pe deasupra mișcarea de dimineață e un remediu de nota 10, am pus umărul la treabă, iar cât ai clipi, coletele au fost și descărcate.

Nu ar fi prima dată când vin să ne lase donații, trimise de peste hotare de la românașii dragi, care deși cu prezența fizică acolo, sunt cu inima aici și se gândesc la cei mai năpăstuiți de soartă, pentru că oriunde se află și-au făcut din milostenie și din Dumnezeu, prieteni de drum.

De fiecare dată când ne trec pragul bisericuței, observ pe chipurile lor o rază de lumină și fericire, deși numai ei știu, sărăcuții, cât de mult efort și câtă jertfă necesită o astfel de muncă. Sunt fericiți și dau Slavă lui Dumnezeu că i-au ajutat să mai ducă o livrare la bun sfârșit. Niciodată nu se plâng de drumul lung pe care îl parcurg și de nopțile nedormite pentru ca pachețele de la cei dragi să ajungă acolo unde este cu adevărat nevoie… și niciodată nu ne spun… că transportul pentru lucrușoarele aduse la Bisericuța Maternității Cuza Vodă este asigurat în totalitate gratuit. Vă dați seama ce înseamnă asta? Înseamnă să-ți iubești aproapele și să fii milostiv, precum Tatăl nostru cel Ceresc este!

????Mulțumesc din suflet, Pandoras Courier, pentru tot binele pe care îl faceți!

????Mulțumesc din suflet, oameni dragi de peste hotare: Alina Toma, Daniel Florean, Alexandru Mateescu, Lia Andreas, Luminița Rosculete, Alina Brondea, Marina Alexandra Crap, Adina Gabriela Zanchi, Isabela Lupu!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu