Lucrările avansează la Policlinica „Veronica”

Trecut-a și 1 mai… Trecut-a și minivacanța… cât ai clipi! Sper c-ați găsit măcar câteva clipe în care să fiți alături de cei dragi, ori poate măcar câteva clipe în sus de odihnă, sunt tare prețioase aceste clipe în lumea în care trăim.

De-ați ști ce frumos a fost la noi!! O bucurie, nu altceva! Pe de o parte, pe seară ne-am adunat cu toții la Centrul de Excelență Cosma și Damian, unde împreună cu cei 70 de bursieri, am organizat o șezătoare de s-o pomenești și peste ani!

Pe de altă parte, bucuria-i mare pentru că pe șantierul Clinicii Veronica lucrările avansează, Slavă lui Dumnezeu, într-un ritm care mă face să cred că, până la finalul anului, acest loc minunat va primi și primii pacienți, fie că vorbim despre copii, fie că vorbim despre mame sărmane. Chiar ieri i-am vizitat pe oamenii care muncesc cu toată inima, zi și noapte, pentru ca visul pentru cei mai dezavantajați dintre noi să devină realitate. Acum na, doar știți, nu putem sta chiar cu mâinile în sân. Cum aerul la înălțimea celor 3 etaje + mansardă, este ceva mai tare, am zis să nu pierd ocazia de ceva mișcare izometrică (de încordat mușchii, mai ceva ca abonații sălilor de fitness), astfel că pentru vreo oră și ceva, țac pac cu bormașina, țac pac cu cadrele metalice, panourile, măsurătorile.

Ce-o să iasă la final? Ei bine, pe scurt, Veronica va fi, peste câteva luni, prima policlinică din România, destinată mamelor și copiilor sărmani!

Un loc cu 24 de cabinete, din cele mai variate specialități, dintre care pediatrie, ginecologie, medicină internă, oftalmogie, cardiologie, medicină dentară, cu laborator de analize, farmacie, cabinet de coniliere, cam tot ce-ar fi nevoie pentru a acoperi nevoile de sănătate ale acestor persoane.

Cum la mare căutare în zilele noastre sunt serviciile de imagistică de bună calitate, cu liste de așteptare de 4-6 luni, Veronica va găzdui alături de aparatură de ecografie și radiologie, cu CT și RMN de cea mai înaltă performanță!

Noi am fi gata, cred eu, și până-n toamnă, doar că la cât de repede se mișcă băieții pe șantier, tot la fel de repede se duc și bănuții. De aceea, avem mare-mare-maaareee nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Donează și contribuie la sănătate!Adaugă un comentariu