Completează Formularul 230 și ajută-ne să DĂRUIM SPERANȚĂ!

Este șansa de a deveni mai buni!

Ce este Dăruim Speranță?

Dincolo de a fi unul dintre proiectele de suflet ale „Asociației Glasul Vieții”, „Dăruim speranță” este o poveste cu final dintre cele mai fericite despre cum suferința, foamea și lipsa de educație pot fi transformate cu multă muncă și dăruire, în ceva cu totul special… fericire!

De câțiva anișori, creștem alături de cei peste 650 de copii din listele Dăruim Speranță și facem tot posibilul ca semințele pe care le sădim în viața lor să rodească cât mai îmbelșugat, oferindu-le șansa de a deveni oameni mari.

Nu este zi în care să nu facem o vizită de monitorizare la aceste familii, în care să nu primim vreun telefon sau vreo veste de la acestea și, pe lângă faptul că ne responsabilizează, acest fapt ne dă și convingerea că prin fiecare faptă bună suntem mai aproape de sufletul celor mici!

La mai toate familiile ne străduim să oferim cam toate cele de trebuință, fie că ne referim la alimente, îmbrăcăminte sau încălțăminte pentru copilași, fie electrocasnice necesare gospodăririi mai eficiente a treburilor pentru atâția copilași, fie plata facturilor ori rețetelor medicale… fie ridicarea de noi locuințe sau repararea celor vechi.

Cu fiecare vis împlinit, cu fiecare poveste frumoasă despre reușita celor mici, aici incluzând premii la concursuri școlare, promovarea cu succes a unor examene școlare, diverse distincții pentru sufletul pe care l-am pus în cadrul acestui proiect, alături de atâția mii de oameni care ne susțin, credem că cel mai frumos dar este că cei mici, deveniți în cele mai multe cazuri oameni mari, ne mulțumesc că le-am fost alături când le-a fost cel mai greu.

Slavă lui Dumnezeu că a îngăduit să fim, alături de dumneavoastră, martori și ziditori ai sufletelor celor mai sărmane.

Povestea „Dăruim Speranță” continuă! Avem nevoie de orice sprijin pentru a putea merge mai departe. Dacă și dumneavoastră doriți să deveniți îngerul păzitor al unui copil sărman, nu trebuie decât să lăsați într-un mesaj privat un număr de telefon și, cât mai repede, veți fi contactat pentru toate detaliile.

Dacă doriți să dați o mână de ajutor acestui proiect, o puteți face oricând, într-unul din conturile de mai jos la Biserica Maternității Cuza Vodă Iași, precum și completând un Formular 230 cu datele Asociației Glasul Vieții.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu