Grăuntele de Lumină, Episodul nr. 20

Dumnezeu i-a salvat!

Acum o săptămâna, inima Soniei a stat în loc pentru o clipă, când de la capătul celălalt al liniei telefonice a aflat o veste îngrozitoare. Casa în care locuiau cei 7 copilași, pentru care ea este un înger, a izbucnit un incendiu din cauza sobei improprii, folosită ca unică sursă de încălzire de ceva ani buni încoace.

A venit într-un suflet în Biserică să-mi dea această veste, dar Slavă lui Dumnezeu, un vecin i-a pus la adăpost pe cei mici de flăcările mistuitoare.

Am liniștit-o, spunându-i că Dumnezeu i-a salvat comorile și că dacă El va voi vom găsi cele de trebuință pentru ca această mămică să aibă ce le oferi celor mici. Nu fusese prima oară când am încredințat-o de grija lui Dumnezeu, întrucât familia Soniei este în grija noastră de mai bine de 3 ani. Și atunci, ca și acum o situație dramatică pusese o mamă în mare dificultate.

Tatăl și stâlpul acestei familii s-a stins fulgerător în urma unei afecțiuni hepatice năruind bruma de speranță și de venit a întregii familii. Vă dați seama la 7 copii e imposibil să fii mamă cu normă întreagă și angajată pentru 6-8 ore pe zi. Micuții au nevoie de dragoste, de ajutor cu temele, au nevoie de mâncărică, de hăinuțe curate și tot așa…

De aceea era o situație dificilă întrucât într-o clipă rămăseseră fără orice sprijin. La câteva săptămâni după ce tatăl s-a mutat la cer, Sonia mi-a spus simplu: „Părinte, vreau să muncesc. Vreau să pot oferi ceva celor mici și vreau să aibă un exemplu pentru când vor fi mari”.

A urmat 3 ani în care Dumnezeu ne-a oferit o lecție a iubirii. Pe de o parte, Sonia a devenit unul dintre oamenii de bază ai Bisericii noastre, oferindu-ne un exemplu a jertfelniciei unei mame pentru pruncii ei. Pe de altă parte, Dumnezeu i-a binecuvântat familia astfel că, iată, 7 copilași cresc și se bucură că prin Dumnezeu ajung oameni mari.

Cât de curând cu toții se vor bucura de un locușor luminos ceva mai bun și călduros pe perioada iernii, o căsuță, așa cum Sonia și cei 7 copilași și-o imaginează de multă vreme.

Până atunci, însă, de Sfintele Paști aceștia ne așteaptă să cântăm împreună „Hristos a Înviat”. Mai mult ca oricând avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, pentru a-i ști curați și frumoși de Sfintele Paști.

DĂRUIM LUMINĂ?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu