Grăuntele de Lumină, Episodul nr. 17

Ana-Maria, o mămică, o mână de om cu o voință și o dragoste cât un munte!-

Cu 7 copii acasă și cu cel de-al 8-lea pe drum, Ana-Maria, o mamă iubitoare dintr-o comună ieșeană își dorește ca cei mici să nu înseteze.

Da, dragilor, ați auzit bine, în secolul XXI, în care cu toții beneficiem de apă la o apăsare de buton sau la rotirea robinetului, există chiar aproape de noi, mii de omeni care drămuiesc fiecare gram al apei binefăcătoare și esențială pentru un minim de confort.

O cunoaștem pe Ana-Maria de ceva anișori, când ne-a cerut ajutorul întrucât din modestul venit al familiei, la care doar tatăl contribuia muncind din greu zi și noapte, nu putea asigura mai nimic în afară de câteva mese.

Unde mai pui că avea deja copilași, ce mergeau la școală și care aveau nevoie de sprijin, fie că ne referim la hăinuțe, încălțări, rechizite, fie că ne referim la pachețelul pentru școală, un vis pentru micuții ei.

Știam că locuiau într-o casă din lut peste care dacă ar fi plouat prea mult, ar fi riscat să se surpe, punând în pericol viața tuturor. Cu grea au construit-o cei doi soți, dar cu multă speranță la gândul că în ea vor avea un viitor cei mici.

Anii au trecut și pe măsură ce copilașii creșteau, nevoile s-au înmulțit și ele, astfel că dincolo de fântâna pe care Ana-Maria și-o dorește, cred eu, că ar avea cu toții nevoie de o locuință ceva mai mare și mai sigură.

Până atunci Emanuel și frățiorii lui se luptă cu sărăcia și neputința, dar visează departe de tot. Singura scăpare pentru ei este școala și asta o știu cu toții. De aceea fac eforturi uriașe pentru a obține rezulte din cele mai bune și a se face remarcați de către profesori.

Dificil este fără îndoială, însă mâna de ajutor pe care le-am întins-o din Biserica Maternității „Cuza Vodă” s-a transformat în aripi pentru acești micuți care nu peste mult timp vor ajunge oameni mari.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu