Grăuntele de Lumină – Episodul 6

După o scurtă pauză datorată efortului mare depus de echipa noastră, Glasul Vieții, în proiectele multiple la care lucrăm – Floarea Vieții, Drumul Speranței, cu o sâmbătă a Sfântului Teodor plină de dulciuri, colăcei, colivă pentru sute de copii sărmani – și fără a ne opri câtuși de puțin din proiectele mari din șantierele noastre – „Veronica”, Popești, Țibana, Scânteia, ori „Cartierul Vieții” de la Găureni.

Astăzi este rândul mamei Ionela în periplu nostru de a prezenta cele 49 de mame eroine. Ionela, care, deși, încă tânără are în clipa de față 8 copii, copii care trăiesc într-o cameră oferită de Primăria Iași și o bucătărioară.

Mai toți cei care trăim într-o lume în care se impune un standard de viață, în care ne plângem de spațiu și de spații, spunem că nu ne permitem un al doilea, al treilea sau un al patrulea copil… pentru că nu avem suficient spațiu, în care acel copil să se dezvolte normal.

Copiii Ionelei au fost hărăziți de Dumnezeu cu calități extraordinare, vocale, sportive și chiar dacă și Ionela și-ar dori mai mult, sunt copii care ne umplu inima și trebuie să recunoaștem că în multe dintre activitățile noastre sunt inima manifestărilor pe care le organizăm: în taberele de la mare, concursuri sportive sau alte activități de acest tip.

…Nu a fost ușor și nici nu este ușor în clipa de față să oferim sprijin necondiționat acestei familii. Probabil, că unul dintre apartamentele generoase de la Găureni, ce va fi finalizat în perioada următoare va fi unul al copiilor Ionelei.

Vedem, că atunci când este dragoste față de copii, atunci când este teamă de Dumnezeu, de a-l supăra cu păcatele mari, orice copil este cu adevărat o binecuvântare în familia noastră.

Iar pentru cei care se gândesc, bineînțeles, în mod rău intenționat că o astfel de familie nu ar exista dacă nu ar fi ținută în spate de societate… le putem da mărturie că tatăl copiilor, Florin, este un om care muncește zi și noapte pentru ei, și da, o mamă cu 8 copii va putea număra pe degetele de la o mână nopțile și zilele în care se odihnește pe săturate.

Ionela este un model de mamă pentru noi, care nu a acceptat crima avortului în viața familiei indiferent de condițiile este nevoită să-și trăiască viața alături de copii ei minunați. Chiar dacă le pregătim o casă, chiar dacă copii primesc din partea noastră alimente, articole de igienă, rechizite…

Paștele 2023, Sfânta Înviere a Domnului 2023 ne găsește în situația de a vă cere sprijinul, pentru ca și copiii ( Darius, Eric, Florinel, Narcisa, Eduard, Nicolas, Evelina, Maria) Ionelei să fie tare fericiți dacă ar primi hăinuțe noi, încălțăminte noi, articole de igienă și o masă mai bogată, cu bunătățile pe care fiecare dintre noi și le dorește, la un moment atât de important din viața familiei, și desigur, din viața Bisericii.

Domnul Hristos să o ocrotească, să o binecuvânteze pe Ionela, să-i ocrotească copilașii și să ne ajute să avem cât mai multe mame ca Ionela, care da, se jertfește pentru copiii ei.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu