TATIANA. Ce înseamnă să fii mamă eroină? – Preot Dan Damaschin

Am găsit-o muncind în gospodărie, pregătind oale uriașe de mâncare și nenumărate obiecte de veselă pentru masa celor 7 copilași, unii abia întorși de la școală, alții pregătindu-și temele.

Dragii de ei, deși s-au trezit în lumea aceasta înconjurați de mult prea multe nevoi, au planuri mărețe, ca toți copiii.

Unii vor să salveze întreaga lume și, alături de ea, familia din mrejele sărăciei, alții ne promit că, atunci când vor ajunge OAMENI MARI nu vor mai lăsa nici un copil să rabde de foame, așa cum se întâmplă cu atâtea suflețele uitate de mai marii lumii.

Viața nu-i deloc ușoară pentru Tatiana și copiii ei. Într-un bordei care e gata să se dărâme, și nici acesta al lor, departe de școli bune și spitale care să ofere asistență în caz de nevoie, Tatiana a trecut prin încercări de neimaginat cu mult mai grele decât lipsa celor materiale.

Moartea fulgerătoare a unui copil, iar mai apoi pierderea unuia de abia născut, i-au zdrobit inima și au aruncat-o în ghearele deznădejdii.

De acolo s-a ridicat, a adus pe lume alți prunci, iar noi am promis că le vom fi aproape, cu mila Domnului Iisus Hristos și cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Zeci de mame ca Tatiana se luptă zi de zi pentru copilașii lor! Și pentru că nu se poate altfel, suntem alături de ele, cu zecile de voluntari care le duc daruri, le vizitează și care dau o șansă atâtor copii sărmani, șansa la o nouă viață.

Dincolo de ce am făcut sau ce vom mai putea face pentru Tatiana și copiii ei, ea este pentru noi o pildă reală de viață, de jertfă și de încredere în mila lui Dumnezeu, Cel ce lucrează prin brațele și truda noastră.

Haideți să DĂRUIM IUBIRE!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu