Crăciun de poveste

Crăciun de poveste pentru o Poveste de Crăciun!

E o bucurie să vă aducem în dar Poveste de Crăciun. Un proiect inedit prin care vă oferim șansa să rescrieți în felurite culorI 1000 de povești de viață ale unor copii sărmani.

Vă îndemnăm să trăiți cea mai frumoasă seară împreună cu familia, prietenii sau colegii, într-o atmosferă specială de Crăciun, începând cu ora 16.00 la Club 20 BAMBOO (3 decembrie), Hotel Ramada (4 decembrie), Verdi – Family Market Miroslava (10 decembrie) și Hotel Unirea (11 și 18 decembrie). Vă așteptăm cu drag și cu recunoștință, pe cei mici și mari deopotrivă, la un ospăț așa cum li se cuvine oamenilor cu suflet bun, cu bucate alese din pește și fructe de mare special pregătite pentru aceste seri speciale.

Vă întâmpinăm cu o piesă de teatru jucată de tineri actori foarte talentați, un scenariu despre adevărata semnificație a Crăciunului, iar mai apoi, copiii sunt invitați într-o lume a poveștilor cu cele mai îndrăgite prințese și super-eroi, astfel încât, cei mari să aibă un moment de relaxare și să poată savura fără griji un pahar de vin bun. Surorile Elsa și Anna, Rapunzel, Ariel, Albă ca Zăpada, Spiderman și Iron-Man și-au luat angajamentul să-i distreze maxim pe copii, astfel încât, să nu existe loc de plictiseală. A promis că va ajunge și Moș Crăciun, asta numai dacă ați fost cuminți. Bineînțeles că fiecare dintre voi poate fi Moș Crăciun, dăruind o jucărie unui copil care provine din familii greu încercate.

Programul pe care vi-l propunem într-o astfel de seară de poveste include și un recital de colinde, semnat de Corul Vieții, dar și muzică simfonică din partea prietenilor de la CvintIS. Cei mici sunt îndemnați să participe și la un atelier creativ, iar cei care vor să se transforme în pisicuțe, cățeluși, prințese sau în tot felul de personaje din desene animate se pot bucura de facepainting.

Pentru amintiri de neuitat vă propunem să faceți poze printate la o ultramodernă Cabină Foto Selfie Mirror.

Vă întrebați cum anume să intrați în posesia unei invitații?

Prețul pentru o invitație este donația pachetului de Crăciun pentru un copilaș din cei peste 10.000 de copii sărmani ocrotiți de Asociația Glasul Vieții. Ca să dăm cifre exacte, prețul unei invitații pentru un adult este de 200 de lei (puteți dona și mai mult), iar copiii beneficiază de o reducere de 50%.

Nu, nu ne grăbim să petrecem Crăciunul, ci doar suntem împinși de la spate de cei 10.233 de copii sărmani care nu știu ce înseamnă bucurie de Crăciun, fapt pentru care îi invităm pe toți cei ce au dorința de a se bucura, dar și suflet mare să doneze pentru o super-invitație la POVESTE DE CRĂCIUN.

Noi vă garantăm o seară de poveste și o faptă bună pe măsură pentru că astfel veți împlini visul unui copil sărman rescriindu-i povestea sa de Crăciun.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm să vă ridicații invitațiile de la sediul nostru, Biserica Maternității Cuza Vodă din Iași.

Pentru mai multe informații vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0744798610 sau 0754427063.

Să primim cu bucurie și căldură în suflet Harul minunii Nașterii Domnului.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu