Pruncii noștri vor lapte praf

Dragilor, facem iar un apel la voi în numele celor mai fragile ființe din jurul nostru: nou-născuții care au venit pe lume în căsuțe părăginite, în familii care nu au de oferit altceva decât iubire, familii sărace financiar, dar bogate în copilași.

Nici nu vă puteți închipui câte mame cu prunci înfometați am văzut. Iar aceste femei trec pragul bisericuței noastre, cu micuții în brațe, în cărucioare sau de mână, să ne ceară lapte praf.

De bine, de rău, îmbrăcăminte și încălțăminte găsim să le dăm sărmanilor pe care îi ocrotim, doar majoritatea pachetelor primite de la donatorii noștri mărinimoși conțin haine și papuci. Găsim chiar și alte alimente, dar lapte praf primim foarte puțin, deși nevoia este mereu mare.

Destul de rar se întâmplă să fim întrebați de ceea ce avem cu adevărat nevoie, iar acele lucruri chiar să ne fie livrate. Dacă vreți să faceți o faptă bună, trebuie să știți că este nevoie permanentă de lapte praf pentru îngerașii noștri.

Cumpărăm noi tot din banii pe care dumneavoastră îi donați în conturile noastre, dar nu e niciodată suficient pentru că avem sute de pruncuți sărmani care așteaptă zilnic biberonul cu lapte dulce care să le astâmpere foamea. Iar mamele lor nu au cum să le împlinească dorința. Iar cu scumpirile din ultima perioadă și nouă ne este din ce în ce mai greu.

Sunt câteva sute de femei pe care le ajutăm într-o săptămână cu tot ce au nevoie. Multe, împovărate de griji, vin în fiecare vineri pe DRUMUL SPERANȚEI la Țicău și acolo mai primesc și câte o cutie de lapte praf pentru copilașii lor. Iar voluntarii noștri străbat zi de zi drumurile prăfuite ale satelor uitate de lume și intră cu pachetul mult așteptat în căsuțele în care cresc pruncii pe care noi sperăm să ajungem să-i vedem OAMENI MARI.

De lapte praf avem acum mare nevoie. Dacă vreți să faceți un bine, trageți o fugă până la magazin și luați de acolo cât puteți pentru copilașii noștri!

Să primiți toată dragostea de la Hristos Domnul!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu