Donați pentru copilașii noștri?

Două luni mai sunt până la Nașterea Domnului. Noi facem calcule și vedem că ieșim pe minus în urma campaniei din această toamnă făcută pentru copilașii noștri. Și ne întrebăm cum ne vom descurca atunci când vom începe să pregătim pachetele de Crăciun. Căror îngerași le vom tăia aripile? Visele căror prichindei le vom spulbera?

Încă de la mijlocul verii am început să îi pregătim pe cei 10.228 de micuți ai noștri de școală. Ne-am dat peste cap să le facem rost de ghetuțe din piele de cea mai bună calitate, am căutat geci și veste, blugi și tricouri, ghiozdane și rechizite, lenjerie de corp și produse de igienă pentru ca, pe 5 septembrie, la clinchetul clopoțelului, copilașii sărmani proveniți din familii greu încercate de soartă să fie în rând cu toți colegii lor mai înstăriți.

Poate spune cineva că nu a meritat efortul? I-ați văzut cât de curați, de frumoși, de fericiți au fost atunci când le-am oferit aceste daruri minunate, daruri ce au însemnat, de fapt, șansa la o viață mai bună?

Nu am dat nimănui niciun pachet fără a fi măsurat, și asta pentru a ne asigura că fiecare copil primește încălțămintea și îmbrăcămintea potrivite.

Am văzut suficiente piciorușe goale și murdare, suficiente haine purtate și răspurtate, rupte și pătate, pentru a spune că mergem înainte, indiferent de cât de greu ne-ar fi.

Dacă i-am fi lăsat și noi pe acești copilași în urmă, care oricum au fost uitați de autorități și cărora familiile nu au cum să le asigure nici măcar traiul de zi cu zi, dacă le-am fi întors și noi spatele, s-ar fi pierdut pe drum și, în cel mai „fericit” caz, s-ar fi regăsit doar în niște statistici reci și sumbre care nu ar fi rezolvat problemele abandonului școlar, infracționalității juvenile și copilelor care fac copii.

300 de lei ne-a costat un pachet cu cele necesare unui îngeraș pentru a fi pregătit de școală. Cu ajutorul oamenilor generoși, inimoși, am reușit să ne acoperim o mare parte din cheltuieli. La această oră ne-ar mai trebui bani pentru mai puțin de 1.000 de micuți. Vi se pare puțin?

Vremurile sunt tot mai grele și pentru donatori, nu doar pentru sărmanii noștri. Și nu par a se îndrepta. Însă noi tot nădăjduim că nu vom încheia campania GRĂUNTELE DE MUȘTAR cu pierderi financiare, deși câștigurile pe partea sufletească nu se pot compara cu nimic.

Cât de curând o luăm de la capăt cu listele pentru campania de Crăciun, doar nu putem lăsa totul pentru luna decembrie. Vă dați seama ce povară vom avea de dus, dacă pornim, nu de la zero, ci cu datorii? Și am putea să scurtăm lista cu 1.000 de copii, pe baza experienței avute în această toamnă? Pe ce criterii i-am lăsa baltă pe acei copilași? Cum am alege cine primește și cine nu primește haine groase pentru a putea trece iarna cu bine?

Haideți să facem un efort și, împreună, să ridicăm din sărăcie, din mizerie, din nevoi acești copii!

Haideți să le dăm șansa de a-și depăși condiția!

Haideți să îi facem OAMENI MARI!

Noi mai avem o mulțime de proiecte în derulare. Nimic nu se face fără bani. Nimic nu se face fără oameni. Nimic nu se face fără Dumnezeu.

Ne rugăm pentru toți cei care ne susțin, pentru toți cei care se jertfesc ca să schimbe viețile sărmanilor.

Domnul Iisus Hristos să vă aibă în pază!

Cum puteți ajuta:

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu