Bucură-te, Sfântă Parascheva!

Am ajuns în această zi de mare sărbătoare în care o prăznuim pe ocrotitoarea noastră, Sfânta Cuvioasă Parascheva.

În capitala Moldovei, de aproape o săptămână, neîncetat, sute de mii de suflete și-au dorit să fie, măcar pentru o clipă, lângă racla Sfintei.

Ce se întâmplă acum la Iași este o minune a Cuvioasei Parascheva și o căutare de Dumnezeu a fiecăruia dintre cei așezați în pace și orânduială, în rândul închinătorilor.

Cum am putea-o cinsti mai frumos pe Sfânta noastră, altfel decât urmând exemplu ei? Îi știți cu siguranță, viața. Ea, copilă fiind, a primit cuvântul lui Hristos cu sufletul curat și I-a urmat Lui.

Preacuvioasa a avut părinți bogați, iar darurile pe care ei i le dădeau, le oferea celor aflați în nevoi. Toată viața a trăit-o în dragoste față de cei sărmani.

Sfânta Parascheva ar trebui să ne fie model. Ea, prin dragostea față de aproapele, prin milostenie și urmarea lui Hristos, prin asumarea Crucii, și-a dobândit împărăția veșnică.

Noi știm prea bine ce este sărăcia, doar batem zi de zi, de aproape două decenii, cărările care ne duc spre cele mai oropsite și mai năpăstuite familii. Nu mergem niciodată cu mâna goală la acestea, doar avem în jurul nostru oameni cu suflete mari care se gândesc la semenii lor aflați în suferință.

Vremurile sunt tot mai grele, iar numărul celor care ne cer ajutorul crește de la o zi la alta. Dar noi mergem înainte, cu nădejde în Dumnezeu, cu încredere că vom schimba în bine cât mai multe vieți.

Haideți să ne întoarcem cu fața spre cei care își duc traiul cu greu, să le întindem o mână de ajutor mamelor care se jertfesc pentru ca pruncilor să le fie bine, să îi ridicăm din mizerie pe copilașii goi și flămânzi și să le dăm șansa de a deveni OAMENI MARI!

Acum avem opt șantiere deschise ca să le oferim locuințe celor ce nu au un acoperiș deasupra capului, pregătim lemne pentru familiile care îngheață prin coșmelii, căutăm haine groase pentru 10.228 de copii. Avem nevoie de sprijin pentru a le duce pe toate la bun sfârșit.

Sfânta Cuvioasă Parascheva să vă ocrotească pe voi, cei ce îi urmați exemplul, pe voi, cei ce împărțiți cu săracii darurile pe care vi le-a dat Dumnezeu!

Cum puteți ajuta:

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu