Maria este pregătită de școală

La mulți și binecuvântați ani pentru ziua de ieri tuturor Mariilor, Marianelor, Marianilor și Mariușilor noștri dragi!

Înainte de a dezbate și desface firul în patru cu cine și cum se sărbătorește astăzi sau de a prognostic ce se va întâmpla cu coroana Marii Britanii, vă invit să rezolvați o problemă de dificultate medie, dacă nu chiar modestă.

Vă rog să-mi spuneți, fără a folosi tehnica modernă de calcul, câte Marii se mai găsesc în Lista noastră de 2.561 de copii, care nu au încă un donator pentru pachetul de hăinuțe și încălțăminte necesar pentru școală?

Fetița aceasta frumoasă pe care o vedeți în fotografie poartă numele Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, a cărei Naștere am prăznuit-o ieri.

Maria a primit, cu ajutorul vostru, oameni dragi, daruri minunate la început de an școlar.

Ea are 9 ani, este în clasa a treia și învață foarte bine.

Maria locuiește cu părinții și cei patru frați ai ei departe de Iași. A venit la Depozitul de Fapte Bune și a uimit pe toată lumea cu bunul ei simț, cu delicatețea și cumințenia tot mai rar întâlnite în ziua de azi.

maria-este-pregatita-de-scoala  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Printre atâtea mâini întinse zi de zi, care ne cer cu umilință sau cu insistență sprijin, un număr inimaginabil pentru mulți dintre voi, am descoperit că Maria provine dintr-o familie cu adevărat deosebită.

Părinții ei ne-au spus că au primit suficient ajutor de la asociația noastră în ultimii ani, că sunt pe linia de plutire și că de acum vor să ofere ei ceva, să întoarcă binele, nu să tot primească.

Au acceptat și de data aceasta sprijin în special pentru Maria, însă au spus că sunt alți oameni în nevoi mai mari care ar trebui să se bucure de asemenea lucruri.

Ce bucurie să vezi cum cel ajutat vrea chiar el să ajute!

Noi i-am oferit copilei un ghiozdan, ghetuțe de piele, blugi, tricou, geacă, produse de igienă și de curățenie.

Familia a intrat în grija asociației pe când se afla într-o situație delicată. Părinții nu își găseau locuri de muncă și aveau de crescut cinci copii. Erau departe de Iași și știți cum e la noi viața la țară – cu numeroase nevoi și lipsuri.

Ne-am interesat dacă a picat binele din Cer asupra familiei acesteia, dacă au descoperit vreo rudă bogată ce le-a lăsat o moștenire impresionantă. Și n-am găsit decât oameni muncitori și rugători, demni și buni.

În familia Mariei, Dumnezeu este pe primul plan. Nici părinții, nici cei cinci copii nu lipsesc de la biserică duminica și la sărbători. Și după ani în care și-au plecat genunchii la icoana Maicii Domnului, au primit ajutor.

Auzind aceste lucruri minunate, ne-am dus cu gândul imediat la Sfinții Ioachim și Ana, părinții Preasfintei fecioare.

„Că acela rugăciune în munte a făcut, iar aceea, în grădină, defăimare a suferit”.

Cu sprijin consistent de la voi, oameni dragi, această familie a reușit să iasă la liman. Iar copiii mai mari se gândesc să fie ei cei care vor ajuta.

Rugăciunea lor, gândul bun semănat de Dumnezeu în voi, cei ce ne susțineți, au făcut posibilă ridicarea lor și recăpătarea demnității.

O vom ajuta pe Maria pe tot parcursul devenirii ei, nu le vom întoarce spatele acestor oameni minunați și vom nădăjdui că toți cei cinci frați vor ajunge OAMENI MARI.

Este praznicul Nașterii Maicii Domnului.

Ce altă zi ar fi mai potrivită pentru a ne îndrepta atenția către toate mamele și toți copilașii de care ne îngrijim, printre ei fiind câteva sute de Marii și Mariani?

Haideți să le oferim un sprijin real, nu doar un gând bun!

De mulți ani ne-am întins aripile ca să ocrotim aproape 2.800 de femei care au dat naștere celor 10.228 de prunci despre care v-am tot pomenit în ultima vreme. Pe toți copilașii i-am pregătit de școală, însă, din păcate, pentru 2.561 dintre ei nu am găsit donatori. Adică am rămas cu datorii mari.

Ne ajutați în continuare?

DĂRUIM SPERANȚĂ?

MERGEM MAI DEPARTE?

Cum puteți ajuta:

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu