Mario și David – micii proiectanți

Vă imaginați că e greu de lucrat în echipă? Opt frățiori loviți de soartă ne arată că se poate. Fiecare și-a asumat câte o sarcină și încearcă să se țină de treabă. De o treabă foarte serioasă!

Micuții au rămas fără locuință chiar în prag de an școlar. Au văzut cu ochii lor cum în plină zi, o scânteie se transformă într-o vâlvătaie care înghite totul, iar din casă nu mai rămân decât niște ziduri șubrede.

Noi ne-am mobilizat și imediat am început să construim de la zero o locuință pentru cei zece membri ai familiei. Iar copilașii nu ne-au lăsat de capul nostru.

Cel mai mic, Nicolas, e cu visele. El, la nici 2 ani, a cerut neapărat să i se amenajeze o baie. Ianis, de 6 ani, a vrut să ne arate cât este de puternic și de muncitor, așa că a cărat bolțari și moloz cu roaba ca un bărbat adevărat.

Mario, în vârstă de 4 ani, și David, de 9 ani, sunt cu proiectarea. Ei au realizat deja o schiță. Casa pe care o doresc va fi pe placul tuturor. Va avea salon sau living, mai multe dormitoare pentru a nu sta înghesuiți, iar pentru baie au prevăzut mai multe dușuri.

mario-si-david-micii-proiectanti  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Cam acesta este visul mare al unor copii sărmani – să aibă un loc numit „acasă” în care să poată învăța și în care să se poată spăla. Ne ajutați să le împlinim dorința? Noi îi aveam în grijă și înainte de această nenorocire, iar pentru toamna aceasta oricum erau incluși în proiectul nostru de suflet, ???̆?????? ?? ???̦???. Dar ca să le ridicăm o locuință e nevoie de mai mult sprijin, e nevoie să ne unim.

?????? ??? ????????

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu