FOTO – O nouă vineri a speranței

S-au trezit când soarele nici nu se ivise la orizont, au pregătit biberoanele cu lapte pentru prunci ca să nu flămânzească, i-au luat în brațe și au pornit pe ?????? ???????̦?? spre Iași. Așa a început prima zi de vineri din august pentru 205 mame din cele mai sărace și mai îndepărtate sate ale județului.

Au ajuns la biserica din Țicău ca să primească, dincolo de hrana spirituală de la slujbă, alimente și scutece care le vor ajuta să mai treacă o perioadă cu bine. Preferă să poarte sacoșe grele, dar care le mai ușurează poverile din suflet.

foto-o-noua-vineri-a-sperantei  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Toate sunt femei pe care le așteaptă mulți copii acasă, pe care necazurile par să le nimerească mai des decât pe alții. Își țin în brațele puternice pruncii somnoroși care le privesc cu ochi mari și triști, dar înțelegători, îndulcindu-se cu laptele din biberoane sau cu cel mai cald și mai proaspăt de la sân.

Unele au venit împreună cu alți copii, mai mărișori, considerați deja bărbați, să le ajute cu sacoșele și să le poarte de grijă fraților mai mici.

Aceste familii supraviețuiesc cu sprijinul Asociației „Glasul Vieții”. Avem o medie de 200 de femei în fiecare zi de vineri la biserică și oferindu-le lor alimentele de bază (ulei, fasole, orez, conserve), practic hrănim 1.000 de guri.

foto-o-noua-vineri-a-sperantei  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Nu ne este nici nouă ușor, mai ales că se apropie școala și avem de pregătit 10.228 de copii. Dar nu le putem lăsa de izbeliște pe mamele acestea care nu au alt sprijin. De aceea vă mulțumim vouă, celor care ne susțineți în toate proiectele noastre.

Domnul Iisus Hristos să vă binecuvânteze pentru că nu îi uitați pe cei năpăstuiți de soartă!

?????? ??? ????????

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu