Cireșica

Te privește cu ochi mari și negri ca cireșele. Ieri, de 𝐒𝐟𝐚̂𝐧𝐭𝐚 𝐂𝐮𝐯𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐓𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐢𝐡𝐥𝐚, și-a serbat onomastica.

Când zâmbește, în obraji îi apar gropițe. Zâmbește, însă, rar pentru că nici pe cei apropiați nu îi vede fericiți. Un tată suferind, o mamă care își caută cu disperare un loc de muncă, alți trei frați și o casă care nu le aparține, pentru care plătesc o chirie apăsătoare – acesta este universul mic și trist în care se învârte acest copil frumos.

Teodora a evadat pentru câteva zile și a venit în 𝐓𝐀𝐁𝐀̆𝐑𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐕𝐈𝐄𝐓̦𝐈𝐈, unde se poate bucura de vară, de copilărie, unde nu vede tristețe și poate fi fără griji.

Nu-i așa că vreți să o vedeți pe această fetiță veselă și după ce se termină vacanța? Să îi întindem o mână de ajutor Teodorei și să nu uităm nici de cei 10.228 de copii incluși în proiectul 𝐆𝐑𝐀̆𝐔𝐍𝐓𝐄𝐋𝐄 𝐃𝐄 𝐌𝐔𝐒̦𝐓𝐀𝐑.

𝐌𝐄𝐑𝐆𝐄𝐌 𝐌𝐀𝐈 𝐃𝐄𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄?

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

2 comentarii la „Cireșica”

 1. Parinte,
  V-as ruga sa distribuiti Dumneavoastra donatia noastra la cine credeti ca este cel mai in nevoie.
  Sarutmina,
  Honoriu si Liana Filimon

  Răspunde
  • Doamne ajută! Vă mulțumim din suflet pentru darul dumneavoastră, Măicuța Domnului să vă ocrotească și să vă binecuvinteze!

   Răspunde

Adaugă un comentariu