FOTO – Jucării pentru ai noștri copii

Le mulțumim celor de la United Hands Romania care chiar au pus mână de la mână toată vara aceasta pentru copilașii noștri dragi trimiși în ????̆?? ????? ????̦??. De câteva săptămâni, asociația condusă de George Prisecariu le-a tot trimis micuților alimente (fructe, legume, lactate) printr-un parteneriat cu Mega Image, dar și procurate din alte surse. S-au făcut deja cinci transporturi însumând aproape o tonă de produse.

Astăzi, însă, copiii au avut parte de o surpriză și mai frumoasă. Au primit ????̆???! Cei din Seria 8 – Sfânta Teodora s-au încolonat și au așteptat răbdători să le vină rândul să-și aleagă ceva din cutiile pline de obiecte colorate. Le-au fost oferite 150 de plușuri, mingi de plajă, mingi de fotbal, colaci și saltele de înot, palete de badminton și ping-pong, corzi, pistoale cu apă, numărători și multe jucării pentru bebeluși (zornăitoare, cu baterii).

Oana Prisecariu, vicepreședinta asociației, a avut această inițiativă, impresionată fiind de efortul pe care îl facem pentru a aduce ?.??? ?? ????? ??̆????? la mare vara aceasta. Ea a dus vestea mai departe și a mobilizat voluntari doar pentru a-i vedea pe îngerașii noștri fericiți.

Nu vreți să dăruiți aceeași bucurie?

?????? ??? ????????

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu