FOTO – Ianis cel muncitor

La doar 6 ani, ????? știe că trebuie să fie harnic și responsabil. Nu stă să plângă după jucăriile și hainele făcute scrum într-o după-amiază de sfârșit de iulie, după casa care a dispărut de tot de pe fața pământului. Când a văzut basculantele și buldozerele în curte, iar pe muncitori descărcând materialele de construcții, măsurând și nivelând locul, a zis să nu stea deoparte, ci să se facă folositor, doar e și el bărbat. A pus mâna pe o roabă, dar nu de jucărie, ci pentru oameni mari, și a început să încarce și să care resturile din zidurile sfărâmate ce cândva au însemnat „acasă”. Este mititel, dar ne arată că e și voinicel. Chiar dacă obosește, nu se lasă. Își trage sufletul și continuă.

Ianis este unul dintre cei opt copii salvați din casa mistuită de flăcări în urma unui scurt-circuit. S-a adăpostit temporar cu familia sa într-un fost magazin sătesc. Asociația noastră a sărit imediat în sprijinul năpăstuiților, iar lucrările de amenajare a unei noi locuințe, mai trainice, au demarat rapid. Și cu un asemenea ajutor ca acela oferit de Ianis, pare că vor merge strună.

Peste doar o lună băiatul va merge la școală. Haideți să îl sprijinim pe Ianis, haideți să le oferim și celor șapte frați ai săi un acoperiș deasupra capului, haideți să îi susținem și pe cei 10.228 de copii incluși în proiectul „???̆?????? ?? ???̦???”!

?????? ??? ????????

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu