Proiectul INIMO

DĂRUIEȘTE, DISTRIBUIE ȘI AJUTĂ-NE SĂ AJUNGEM LA CEI CE VOR SĂ NE AJUTE !

Hai la Festivalul Familiei !

Hai la festivalul Vieții !

Hai la festivalul faptelor BUNE !

Hai la INIMO !

Lume bună, lume dragă!
Artiști români de top, cunoscuți și iubiți atât de adolescenți, cât și de cei trecuți de prima tinerețe, vor veni la Iași luna viitoare la prima ediție a unui festival nemaipomenit al faptelor bune și al familiei – INIMO. Vom îmbina distracția, educația și faptele bune.


De ce?
Vom susține proiectul „Grăuntele de muștar”, care presupune strângerea de fonduri pentru ca 10.228 de copii proveniți din medii defavorizate să poată merge la școală în toamnă în condiții decente. Vom amenaja o policlinică cu RMN și CT (computer tomograf) gratuite pentru mame și copii sărmani. Vom cunoaște mai îndeaproape cauzele sociale în care merită să ne implicăm.


Când?
Pregătiți-vă pentru trei zile incendiare în perioada 19-21 august, în care vă veți bucura nu doar de muzică bună, ci și de mâncare delicioasă, spectacole de teatru, diverse ateliere și târguri.


Cine?
Atmosfera va fi întreținută de artiști cunoscuți, inimoși, iubiți. Invitați speciali: Andra, Smiley, Ștefan Bănică Jr., Connect-R, Feli, Damian Drăghici, Direcția 5, Taxi, Irina Rimes, artiști de la Opera… și Ateneul Român Iași, Plăieșii, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Laura Lavric, Ana & Iuliana Beregoi, Gașca Zurli, Circul de Stat Chișinău și mulți alții.

Unde?
Festivalul va fi organizat într-una dintre cele mai bune zone din Iași, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, în dealul Copoului, accesul fiind facil, indiferent de zona din care veniți.

Cum?
Vă întrebați cum veți putea participa? Accesul la eveniment se va face în baza donațiilor pentru invitații. Spre exemplu, 50 de lei ar asigură costul unui ghiozdan pentru un elev sărman. Cei care doresc să ajute mai mult, pot oferi 100 de lei (valoarea unui trening), 150 lei (valoarea unei perechi de încălțăminte), 300 de lei (pentru a îmbrăca un copil din cap până în picioare) sau 1.000 de lei (spirjin pentru o întreagă familie). Donațiile se fac pe site https://www.entertix.ro/evenimente/12222/inimo.html, dar și în locații fizice din municipiul Iași.

Fiți parte din această poveste frumoasă pe care am început să o scriem! Veniți în sprijinul unor copii necăjiți care își doresc să ajungă oameni cu adevărat mari!

Ne vedem la festival!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu