CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Cu gândul la proiectele lunii Octombrie 2021

Doamne ajută!
🔴Vă rugăm dați LIKE👍 și urmăriți noua Pagină Oficială de Facebook “Preot Dan Damaschin” pentru a ne ajuta să ajungem la toți cei ce vor să ne ajute!
👉https://www.facebook.com/pr.damaschin/?ref=pages_you_manage

👉AICI AVEȚI LISTA DE UNDE PUTEȚI ALEGE UN COPIL PE CARE SĂ-L ÎMBRĂCAȚI ÎN CAMPANIA „GRĂUNTELE DE IUBIRE” DE NAȘTEREA DOMNULUI:

Foaie1 COMUNA,SAT,NUME FAMILIE,NR. CRT,PRENUME,VÂRSTA,CLASA,Nr. P,Î,DONATOR Mădârjac,Mădârjac,Ionidis Cornelia,GLV 0001,Iustin,15,VIII,41,165,Dan Damaschin Mădârjac,Mădârjac,Ionidis Cornelia,GLV 0002,Emanuel,12,V,39,167,Dan Damaschin Mădârjac,Mădârjac,Ionidis Cornelia,GLV 0003,Magda,17,X,41,170…

Vești bune: toamna se numără roadele muncii noastre.
Asociația Glasul Vieții, alături de oamenii binefăcători, și-au unit forțele pentru a aduce o bucurie pe chipurile a mii de copii.
Și, da! Ne bucurăm și luna aceasta de rezultate fructuoase care n-ar fi putut fi duse până la bun sfârșit fără implicarea dumneavoastră. După o lungă perioadă de provocări în mediul virtual, am reușit să ducem la capăt câteva proiecte dragi sufletelor noastre, dar asta nu înseamnă că cele cu care v-am obișnuit deja au fost date la o parte.
Și dacă tot vorbim de bucurii sufletești, iată faptele: am reușit să strângem scutecele și lapte praf🍼 pentru cei mici, bucurând astfel mămicile și puii lor👩‍👧‍👧 aflați într-o stare precară. Momentan, burticile sunt pline și fundulețele curate, dar urmează o nouă lună.
Dumnezeu ne-a ajutat să pășim mai departe împreună cu mamele și pruncii noștri pe „Drumul Speranței”. Vineri de vineri, în tot Octombrie, mii de mame și prunci s-au bucurat de alimente🍱, hăinuțe👖, articole de igienă și curățenie🧼, scutecele, lapte praf, medicamente💊 și ajutoare pentru plata facturilor la utilități💡.
Noutăți avem și din Cabinetul de Fiziokinetoterapie unde piticii bolnăviori își continua exercițiile supravegheați și ajutați de specialiștii noștri, iar de curând, pe Agatha Bârsescu nr. 10, am tăiat pamblica unui cabinet medical🩺 de toată frumusețea, de Obstetrică și Ginecologie (gratuit pentru mamele noastre). Apelul nostru la dărnicie pentru a susține ÎNȚELEPCIUNEA bursierilor noștri cu donații de laptopuri💻 a ajuns unde trebuia într-o bună măsură, de 15 aveam nevoie atunci, încă de 8 mai avem nevoie acum 🙂.
Pe șantierele Patriei, 🏘️ muncitorii și voluntarii noștri, trudesc din zi și până-n noapte pentru ca la Găureni, Holboca, Vâlcele și Armășeni să avem cât mai mulți copilași curați, bine adăpostiți, încălziți și fericiți.
Dăm Slavă lui Dumnezeu pentru toate, mulțumim din suflet pentru ajutor și… nu uitați de LISTĂ!❤️
Domnul Iisus Hristos să vă binecuvânteze!
Pr. Dan DamaschinComentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline