CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

🆘 Apel la dărnicie pentru ÎNȚELEPCIUNE.

Dragilor, țin să vă anunț că din cei 70 de bursieri (studenți și elevi) din internatele C.E. D.C., în momentul de față 15 au intrat deja în mediul online.

Nu știu dacă ei sau profesorii lor se bucură sau se întristează, dar pentru noi 15 laptopuri, sincer să vă spun, chiar nu-i o bucurie.

Cum în jurul nostru s-au înălțat în ultimii ani multe, multe firme cu foarte mulți oameni care folosesc la servici un laptop de ultimă generație, sunt convins că undeva, pe birouri sau pe noptiere, s-ar putea să se mai găsească un astfel de obiect foarte bine întreținut și capabil, care-și așteaptă un nou proprietar (asta în cazul în care nu-i chiar pe rafturile din magazine 🙂).

Așadar, cine dorește și poftește să dea o mână de ajutor copiilor noștri dragi cu un laptop nou sau folosit – în stare bună și foarte bună, să pună pe GPS sau pe colet Biserica Maternității Cuza Vodă, iar noi îi ajutăm să facă o faptă bună.

Domnul Iisus Hristos să ne înțelepțească pe toți și să vă programeze un loc în Împărăția Sa cea Cerească!Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline