BINE AI VENIT PE LUME, ÎNGER ȘI OM!

GRĂUNTELE DE MUȘTAR 2021
CU DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ, FACEM OAMENI MARI!
Astăzi vi-l prezint oficial pe Rafael Matei.
Nu că ar fi vreun superstar sau vlastarul vreunei vedete arhicunoscute din cancanuri, ci, pentru că, într-o lume plină, deopotrivă, de îngeri și demoni, de minuni și de orori, el a reușit, ocrotit fiind de Sfinții și Arhanghelii Domnului Iisus Hristos, să biruie, mai întâi, duhul uciderii, iar mai apoi, toate neputințele trupești ale mamei.
Este al optulea născut al unei familii de oameni vrednici, dar încercați de greutăți copleșitoare, iar aceasta este o realitate cotidiană, din păcate, pentru toate casele cu multe guri de hrănit, cum sunt miile de case din jurul nostru.
Rafael Matei a venit pe lume după multe zeci de ore, care au trecut cumplit de greu, pentru el și mamă, la granița firavă între a fi și a nu mai fi. Este, așadar, un luptător și un învingător, călit, după cum se pare, încă din primele săptămâni de viață din pântecele maicii sale, când familia, copleșită de nevoi și o lume întreagă plină de egoism și indiferență, îl condamnase deja la „dispariție”.
Că o mulțime de oameni minunați ne-au ajutat să-i fim alături, că mila Domnului a fost mereu cu noi, că au fost multe nopți prefăcute în zile pentru voluntarii noștri și cheltuieli ce ne-au secătuit Cutia Milei din biserică sau de la bancă, asta nu mai are nici o importanță, atunci când ai în fața ochilor o astfel de MINUNE.
În doar câteva zile, Rafael Matei va intra și într – o casă nouă, cu paturi suficiente, cu locuri la masă pentru toți frățiorii mai mari, cu o baie adevărată și căldură la vreme potrivită.
Iar pentru frățiorii lui, în sufragerie, vom pregăti neapărat vestitele ghiozdane cu haine, încălțăminte și de toate cele de folos , numai bune pentru școală.
Desigur, Rafael Matei, va fi deocamdată, vedeta cea cu biberoanele cu lapte și cu scutecele. Dar cum timpul trece mult prea repede, ne gândim deja și la ghiozdănelul lui.
Pregătim, așadar, tot ce-i mai bun pentru ca într-o bună zi, Rafael Matei, Grăuntele de Muștar al nostru, dimpreună cu toți frățiorii, să aducă cât mai bun și mult rod unei lumi care-i așteaptă și care va avea multă nevoie de OAMENI MARI. .
Noi am făcut cu el primul pas. Îi vom face pe ceilalți împreună?
Adică, mergem mai departe, nu-i așa?
Domnul Iisus Hristos să vă umple de bucuria vieții celei nepieritoare și plină de lumina lină!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu