Comunicat

Doamne ajută!
În ultimele zile, atât eu cât și unii colaboratori ai Asociației Glasul Vieții, am fost abordați de anumite persoane ce ni s-au prezentat ca fiind jurnaliști ai anumitor publicații.
Tema „interviului” a fost așa numita dramă prin care trec femeile ce apelează la avort, femei ce sunt consiliate să renunțe la acest „drept”.

În acest context precizez următoarele:
1. Asociația Glasul Vieții, prin proiectele ce le desfășoară, acordă sprijin nu doar celor 9000 de copii și 2500 de mame în criză materială, ci și oricărei mame însărcinate, ce dorește să renunțe la crima avortului, indiferent de domiciliu, religie sau etnie. Se înțelege de la sine că o bună parte din acești copii trăiesc pentru că, de-a lungul timpului, mamele lor au fost ajutate și consiliate în timpul sarcinii.
Pentru a salva un copil de la moarte suntem dispuși să facem toate demersurile necesare, indiferent de riscuri și complicații.
2. La obiecția că avortul este legal în România, trebuie știut faptul că în momentul de față majoritatea specialiștilor din România nu săvârșesc avorturi la cerere. Mai mult, pe plan mondial, avortul nu este acceptat ca fiind un act medical onorant pentru profesioniștii din Obstetrică și Ginecologie (Ex. Stanford Medicine Obstetrics & Gynecology).
3. Este absolut necesar ca fiecare creștin să știe faptul că în România regimul comunist nu a fost împotriva avortului, dimpotrivă, pe plan mondial și național, comunismul a introdus crima avortului (în Rusia 1920 – Lenin, în România 1957 – Gheorghe Gheorghiu Dej etc). „Decretul” ceaușist nu a făcut altceva decât să oblige femeia, fără a-i acorda sprijin material necesar, să nască un număr cât mai mare de copii, chiar dacă în realitate medicii din vremea respectivă săvârșeau zeci de avorturi pe zi „cu acordul comisiei politice” (minim 4 copii, „probleme medicale” și, desigur, multe, foarte multe pile).
4. Cu privire la raportul Matic, publicat zilele trecute, consider că este absolut firesc și de bun simț ca reglementarea avortului să fie făcută nu de politicieni, unii din ei cu mari probleme morale, ci de medici, în special cei obstetricieni, care se confruntă, mai întâi de toate, cu drama copilului răpus de avort, și, bineînțeles, cu toate complicațiile ce apar la femei în urma acestui act.
5. Membrii, voluntarii și donatorii Asociației Glasul Vieții, vor respecta dreptul femeii la avort, dar vor apăra cu toate forțele dreptul la viață al copilului nenăscut.
Domnul Iisus Hristos să ocrotească toate mamele și copiii născuți și nenăscuți!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu