CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Diploma de Cetățean de Onoare al Moșnei

Astăzi, de marea sărbătoare a Pogorârii Duhului Sfânt am primit , leagănul copilăriei și izvorul de unde mi-am adăpat sufletul, timp de mai bine de douăzeci de ani.
Momentul festiv a coincis cu cinstirea familiilor care au împlinit 50 de ani de la Taina Sfintei Cununii. Printre cei ce s-au bucurat de ceremonie s-au numărat și părinții, cât și nașii de Botez. Este o mare binecuvântare să – i vezi atât de aproape și de departe, în același timp, pe cei care cărora le datorezi viața și formarea ta ca om, cât și pe cei care te-au adus în Biserica Sfintei Treimi la viața în Hristos.
Desigur, efortul extraordinar al administrației locale, sub coordonarea domnului Primar Popa Georgel, inițiatorul, organizatorul și sufletul evenimentului, nu poate fi trecut ușor cu vederea, chiar dacă suntem încredințați că toată osteneala domniei sale în slujba oamenilor din Moșna, model demn de urmat pentru toți liderii de instituții și de comunități, este, mai întâi de toate, văzut de Milostivul Dumnezeu, Cel ce ne va răsplăti fiecăruia în Cerească Sa Cetate.
Gânduri de nemărginită recunoștință pentru toți cei ce mi-au fost și-mi stau alături!
Să vă binecuvânteze Domnul Iisus Hristos, dimpreună cu Tatăl și cu Duhul Sfânt!


Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline