Ani mulți și fericiți cu Domnul Hristos!

Dragilor,
Dacă anul 2020 se anunța dintru început un an plin cu de toate, acum când el se-ncheie, constatăm faptul că prin îngăduința Celui de sus, lucrurile s-au așezat într-un mod la care nu ne-am așteptat cu bune și mai puțin bune pentru fiecare dintre noi.
Dincolo de toate limitările și încercările prin care am fost nevoiți să trecem, am avut șansa să învățăm că bunul din noi și din viața familiei noastre este exclusiv darul lui Dumnezeu; că frumosul și binele dobândit cu eforturi mari pentru a ne asigura starea de confort, sunt mult mai de preț dacă le trăim în armonie cu cei dragi și depind mult mai puțin de peisajele luxuriante sau mesele mult prea îmbelșugate; că orice necaz, boală sau durere, poate fi depășit, mai întâi de toate, cu credință în iubirea Domnului Iisus Hristos al Cărui Har toate le poate și, mai apoi, prin ajutorul oferit sau primit de la semenii noștri.
Nu întâmplător începutul fiecărui an stă sub pavăza Domnului Iisus Hristos, al Cărui nume cu evlavie Îl cinstim și Îl chemăm în rugăciunea neîncetată a inimii – „DOAMNE, IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-MĂ PE MINE PĂCĂTOSUL!”. Tot acum, Dumnezeu ne-a rânduit drept model pe Sfântul Vasile cel Mare, iubitorul de sărmani – orfani, copii, văduve, bătrâni, bolnavi și toate victimele nedreptății sociale.
Cu alte cuvinte, ca anii să fie „mulți și fericiți”, este nevoie, mai întâi de toate, pe lângă gândul nostru cel bun, neapărat de harul și mila Domnului Iisus, precum și de rugăciunile și ocrotirile Sfinților, care ne-au învățat să-l iubim și să-l ajutăm pe aproapele în suferință, mai presus decât ne iubim pe noi înșine, cu ale noastre nevoi.
Mulțumindu-vă din tot sufletul pentru ajutorul cu care ne-ați copleșit în dificilul an 2020, vă cer iertare pentru toate neputințele și greșelile săvârșite, cu știință sau neștiință, vă doresc să fiți copleșiți de bunătate și belșug spre mântuire și-L rog pe Domnul Iisus Hristos să vă binecuvânteze mereu cu al Său Har!
Ani mulți și fericiți cu Domnul Hristos!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu