CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Formular 230- 3,5% fost 2%

Bună dimineața și o zi minunată să vă dea Dumnezeu! Astăzi începem munca numai cu vesti bune de la mai marii neamului În primul rând trebuie apreciat efortul celor din guvern, probabil, care au rânduit ca, dacă tot le facem treaba, să ne mai dea niște firmituri nouă, ONG-iștilor. Fără supărare pentru opoziție, dar 3,5 chiar contează. În al doilea rand, vorbește întreaga țară despre propunerea Primariei Iași de a se interzice promovarea spurcaciunii și depravarii tinerilor prin cunoscutele firme de videochat și mașinile lor plasate, în așa fel încât să îți fie greață, lângă școli și Biserici. Lucru bun, fără îndoială, dar apare o chestiune ce trebuie discutată: 2.000 de lei, amendă, pentru niște proxeneți ce batjocoresc tinerețea și inocența unei generații cu acte în regulă, nu e cam puțin?

Știți cât costă societatea reabilitarea unei tinere obligate de foame, să se batjocorescă în fața bolnavilor și obsedatilor?

Domnule Primar, vă rog eu, dați-le zeci de mii de euro, poate propunem Parlamentului câțiva ani de pușcărie, pentru că, cu 2, 3 mii de lei, sigur nu vor renunța!

Nu uitați de formular!

Intrați pe www.glasulvietii.ro și urmați instrucțiunile. Domnul să vă dăruiască bucurii nepieritoare!

 

 Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline