CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Iubesc iarna aceasta!

Știu că vă veți supăra pe mine (în special iubitorii de săniuțe și de schiuri), dar, nu mai pot, trebuie să mărturisesc și acest adevăr: iubesc iarna aceasta!
De ce?
1. Păi, am mai fi avut noi ieșenii atâția bolizi BMV pe cap de locuitor, cum nu găsești nici în Munchen? Ne-am fi rupt gâtul după niște pârlite de elicoptere și vreo doi lunetiști și cam atât. La un moment dat, când am văzut filmarea de pe 24, și mai ales cand m-a oprit poliția la intersecție să treacă domnul Orban, crezut ca se filmează un nou episod din “Fast and Furios” . Noroc cu domnul președinte, nu că nu-i prea ies cascadoriile.
2. Cum zăpezii îi plac temperaturile cu minus, iar astfel de cifre iubesc lemnul și focul, eu o spun de-a dreptul: nu vreau zăpadă! Vă imaginați că stiva asta de lemne ar fi fost de vreo două ori mai înaltă, iar eu, cum bine știți, am rău de înălțime, mă mai pot juca eu dea Rambo? Sau dea Drujbă – Man? Ba!
3. Și-ar mai fi o chestiune… Ce atâta autostrada, măi fraților! Dacă pe mine mă costă sute de milioane o gramăzoaie de lemne pentru vreo sută-două de familii, săracii de austrieci la cât ar fi plătit pentru fiecare cioată din curțile noastre, ar fi rămas fără nici un sfanț în buzunar. Camioane au, motorină le-am dat pe gratis, dacă le facem și drumuri până la pădure, le luăm tot, până și gunoiul.
În rest, să vă dăruiască Domnul Iisus Hristos numai bucurii, căldură în suflet și unitate alături de cei dragi!



Comentarii prin Facebook:

2 Comments

 1. Gîgă 2 months ago 27 January 2020

  Ha!, Ha!, Ha!, Ha!, Ha!, Ha!, Ha!, Ha!, este vro* vibratie, prin dulcele tirg al Ieșilor, acum înțeleg de unde a răsărit Ion Creangă.

  REPLY
  • Adrian 2 months ago 28 January 2020

   Bine punctat!Domnul să vă binecuvânteze!

   REPLY

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline