CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Te-ai săturat de durerile de cap de dinainte și de după ziua ta?

Te-ai săturat de durerile de cap de dinainte și de după ziua ta? Știi foarte bine la ce mă refer. Vine ziua ta onomastică sau cea aniversară. Este nevoie de o locație specială, ai nevoie de o listă cu așezarea la mese. Ai nevoie de un meniu adecvat, cu sau fără colesterol, cu sau fără zahăr, cu sau fără alcool, cu sau fără manele.
Nu mai vorbim de efortul, de multe ori inutil, al celor dragi, chemați la masa ta, de a-ți găsi cadoul potrivit. Apropo. Câte cămăși mai mari cu 2 numere, câte eșarfe cu culori imposibile și câte bibelouri mai aveți prin debarale sau prin balcoane păstrate pentru că nu vă îndurati sa le aruncați, dar nici nu le veți folosi vreodată.
Am atins punctul sensibil, așa-i?
Atunci, hai să vorbim deschis.
Vreți să sărbătoriți acel moment special din viața dumneavoastră sau a familiei într-un mod minunat? Vreți să zburați de fericire zile în șir după ,, petrecere ” și să uitați pentru totdeauna de mahmureală, dureri de ficat sau de fiere, insomnie și de toate discuțiile și comentariile inadecvate?
Veniți atunci să petrecem împreună cu cele 50 de suflețele de la C. E. D. C.
Cum vine asta?
Foarte foarte simplu. De ziua ta, dăruiește un prânz, un tort și poate măcar un pahar de suc copiilor noștri de la C. E. D. C.
Îți garantăm adevărata bucurie!
Dumnezeu să vă binecuvânteze, ani mulți și fericiți!Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline