CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Tocmai am fost sunați de Romica Jurcă…

Tocmai am fost sunați de Romica Jurcă, care ne-a anunțat că deasupra Iașului se înalță de ieri un nor de fum, provenit de la creierele arse de atâta Eminescu, Pitagora, Mendeleev și, daca vorbim și de lumea vocațională, de Mozart și chiar de…Staniloae (știu că habar nu aveți cine este, dar nu contează 😊)
Măi copii! Când am spus că oamenii noștri darnici, harnici și iubitori de inteligență vă oferă pentru un zece la bac o excursie la Ierusalim nu înseamnă că voi trebuie să vă “sinucideți” în atâta fum și cultură pentru că voi rămâne singur în avion și n-o să am pe cine ghida. Să mă sune pe mine Mossad-ul, speriați cu totul că vom invada Israelul pe 30 septembrie cu escadrilă întreagă de ’’zecari’’? Asta-i treabă? Ziceți și voi. Luați-o mai încet, că ce-i al vostru e pus deoparte.
Pe de altă parte, s-a înroșit telefonul ieri datorita miilor de apeluri de la Galați și Brăila, unde fiecare camionagiu sau băbuță cu legătura de leuștean, se inghesuie la BAC, la ora 10. Și așa Dunarea e umflată…ăștia chiar vor să moară înghiți de nisetri, doar pentru a lua BAC-ul la 10?
Măi oameni buni, Ierusalimul nu-i Mecca, iar noi, cei de la Biserica Maternității Cuza Vodă și Asociația Glasul Vieții sprijinim mamele, copiii și cultura…nu cultura de… legume.
Ce mai? Vă mulțumim pentru că ne iubiți și vă îndeman să vă rugați pentru cât mai mulți donatori și ’’zecari”! Domnul să-i înțelepțească! 😊Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline