COPIII DE ZECE- ANA…

COPIII DE ZECE- ANA
Dacă tot avem guvern de astăzi și vom putea dormi liniștiți și noi în viitoarea… viață , iar ei în fiecare zi la lucru, ca să ne treacă de necaz, vă propun să ne guvernam noi problemele, pentru ca țara se află în… campanie electorală.
Da, sunt foarte supărat! Și cum să nu fiu supărat atât timp cât oamenii ce muncesc, tinerii medici, studentii bursieri și toți copiii sărmani sunt lăsați de izbeliște, în timp ce de la palatele bucureștene se împart sute de milioane de euro pentru campanii, spoturi de doi bani și afișe de nu te mai vezi om cu om pe stradă.
În schimb, copiii mei dragi, trebuie să meargă la școală flămânzi, dezbrăcați și pe jos, pentru că banii de bursă ajung în… decembrie. Adică, “voi proștilor mai aveți răbdare pentru că noi suntem foaaarte ocupați cu guvernul și alegerile”.
Concret, mă dau cu capul de toți pereții să ducem copiii la școală, iar banii sarmanilor ajung cu trei luni mai târziu. Mai oameni buni, banii ăștia se aduc de pe Marte, sau ne credeți pe toți idioți? Rezolvați mai întâi problemele pentru care sunteți plătiți de… împărătește, dar după care va certați, alegeți și votați cât vreți voi.
Va plângeți de calitatea învățământului și vă tânguiți mai ceva ca bocitoarele din Oltenia, lăsând elevii săraci și studentii bursieri de izbeliște?
O vedeți pe Ana noastră? (altă Ana minunată)
Până ce vin banii promiși de domniile voastre, un astfel de copil are nevoie la o școală de oraș de haine, cărți, caiete, transport, cazare, masă, medicamente, și, pentru că e domnișoară, și de un bănuț de buzunar.
Un copil de zece, și orice ocopil din țară asta, nu va ajunge niciodată OM, cu promisiuni de campani electorale și “negocieri” politice.
Felicitări, Ana, și-ți mulțumim pentru efortul tău! Tu ne înveți că se poate!
Vă mulțumim, dragilor donatori și prieteni! Împreună, învățăm zilnic că dragostea și jerfelnicia biruiesc minciuna și demagogia!
Bunul Dumnezeu să ne ierte și să ne ințelpțească pe toți!

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu